Прав е братото! След като няма ограничение на минималната скорост, то автомобил, движещ се с немаксимално разрешена скорост изобщо не е никва предпоставка за птп. Пътят е толкова негов, колкото и на "супергероя" в бързащия за отвъдното гоуф.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране бързо, но предпазливо!?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не е баш тъй Живко.Да караш с 70-80 си е самоубийство и пречиш отвсякъде на движението.Нищо,че няма минимална граница.///// написа:Прав е братото! След като няма ограничение на минималната скорост, то автомобил, движещ се с немаксимално разрешена скорост изобщо не е никва предпоставка за птп. Пътят е толкова негов, колкото и на "супергероя" в бързащия за отвъдното гоуф.
Баща ми е спокоен шофъор,кара си с 90-100 извън града,спомням си като малък как им цъкаше с мигача да го изпреварват,че няма насреща коли,а когато караше полско фиатче,на Хаинбоаза отбиваше да пусне колоната.Без да псува и да мрънка,че другите нарушавали закона.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Правилно отговори, ако беше казал ДА, щях да питам още няколко неща, но признавам че това е реално най - мъдрия отговор.......Признавам и че няма как да ти повярвам, но това не е нещо за което да поведа дебат, щом казваш така - нека е така......ls1 написа:Не. Най-често карам Варна-Габрово.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Уверявам - не лъже! Безопасността е на първо място! Важното е да стигне без инциденти.Но точно тук идва конфликтът от различните гледни точки. От една страна - спокойно пътуващото семейство, отиващо на почивка и от друга страна - бързащият по работа с баничарка или тир, който пък трябва да стигне навреме, от което му зависи заплатата за неговото семейство. В крайна сметка - точно затова е написан закона и правилника за приложението му - за избягване на конфликти по пътя.
Коментар
-
Ако за теб е по-важно да спазваш всяка буква на закона, отколкото да не си участник или косвено да си предизвикал катастрофа, за мен пък не това е по-важното.А ако ти беше на мястото на колата срещу тира, кое щеше да те подразни повече- каращия над ограничението срещу теб, но в своето си платно, или каращия тир под ограниченито в твоето платно? Нивата по буквата на закона не е нарушител. То и както си караш по пътя и тир поднесе върху твоята кола пак не си нарушител ти, ама ти го отнасяш, същото можеше да се случи на нивата и сега, защото тира се прибираше върху нея. За мен е по-важно да стигна, отколкото дали се водя нарушител, защото няма минимална скорост определена в закона.muns61 написа:Би ли пояснил, кое правило е нарушил водача на Нива - та и на какво основание са го спрели?pakumba написа:Вчера се прибирах и какво да видя, редовната ситуация- Лада Нива кара с 50-70 на път с ограничение 90. Настъпих и го настигнах и минах, понеже знам, че има ДАИ на 1 км напред и им казах набързо, та го спряха. Но ТИРА не беше превишил и за секунда максималното ограничение, макар да създаде опасна ситуация. Аз пък бях спазил едно единствено ограничение -50 в село, но никого не съм накарал да намали или отбива, че да се разминем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аха! Типично европейско мислене от Факултето! Искаш да кажеш, че писаните закони трябва да се пренебрегват, заради етнокултурни особености и традиции? Мдаа, има един такъв етнос в България...А в случая виновен ще е водача, предприел изпреварването при положение, че не може да го извърши, без да създаде аварийна ситуация.pakumba написа:Ако за теб е по-важно да спазваш всяка буква на закона, отколкото да не си участник или косвено да си предизвикал катастрофа, за мен пък не това е по-важното.А ако ти беше на мястото на колата срещу тира, кое щеше да те подразни повече- каращия над ограничението срещу теб, но в своето си платно, или каращия тир под ограниченито в твоето платно? Нивата по буквата на закона не е нарушител. То и както си караш по пътя и тир поднесе върху твоята кола пак не си нарушител ти, ама ти го отнасяш, същото можеше да се случи на нивата и сега, защото тира се прибираше върху нея. За мен е по-важно да стигна, отколкото дали се водя нарушител, защото няма минимална скорост определена в закона.muns61 написа:Би ли пояснил, кое правило е нарушил водача на Нива - та и на какво основание са го спрели?pakumba написа:Вчера се прибирах и какво да видя, редовната ситуация- Лада Нива кара с 50-70 на път с ограничение 90. Настъпих и го настигнах и минах, понеже знам, че има ДАИ на 1 км напред и им казах набързо, та го спряха. Но ТИРА не беше превишил и за секунда максималното ограничение, макар да създаде опасна ситуация. Аз пък бях спазил едно единствено ограничение -50 в село, но никого не съм накарал да намали или отбива, че да се разминем.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ако водача на Нивата имаше ум в главата си, щеше да реагира адекватно като водача, който е отбил и спрял. Вместо да намали и дори спре, за да може тира да се прибере, той е бил просто зрител от първия ред. Когато си участник в движението трябва да мислиш, а не просто да натискаш педалите, местиш скоростни лост и въртиш волана.Трябва ума ти да е на няколко стотин метра пред колата. Преди 6 часа бях пред дилема, дали да намаля или да ям фазан. Реших, че е по-добре да намаля до 30-40, вместо да стоя без кола една седмица докато ми сменят предния спойлер.Няма начин да няма начин!

Коментар
-
Това е за колегата ///// , който май си изтри поста.До сега не ми се е случвало на самолетна писта да ми изкочи дете, но е добра тема за размисъл особено при скорост над 200 км/ч.А ето какво се прави на летището:http://www.youtube.com/watch?v=M7KNfUHw1f8Няма начин да няма начин!

Коментар
-
какво значение кой е виновен, като шанса да го отнесе невинния в Нивата е голям? А да, после може да кажеш на Св Петър, че не си бил виновен, защото няма мин. скорост в закона.muns61 написа:Аха! Типично европейско мислене от Факултето! Искаш да кажеш, че писаните закони трябва да се пренебрегват, заради етнокултурни особености и традиции? Мдаа, има един такъв етнос в България...А в случая виновен ще е водача, предприел изпреварването при положение, че не може да го извърши, без да създаде аварийна ситуация.pakumba написа:Ако за теб е по-важно да спазваш всяка буква на закона, отколкото да не си участник или косвено да си предизвикал катастрофа, за мен пък не това е по-важното.А ако ти беше на мястото на колата срещу тира, кое щеше да те подразни повече- каращия над ограничението срещу теб, но в своето си платно, или каращия тир под ограниченито в твоето платно? Нивата по буквата на закона не е нарушител. То и както си караш по пътя и тир поднесе върху твоята кола пак не си нарушител ти, ама ти го отнасяш, същото можеше да се случи на нивата и сега, защото тира се прибираше върху нея. За мен е по-важно да стигна, отколкото дали се водя нарушител, защото няма минимална скорост определена в закона.muns61 написа:Би ли пояснил, кое правило е нарушил водача на Нива - та и на какво основание са го спрели?pakumba написа:Вчера се прибирах и какво да видя, редовната ситуация- Лада Нива кара с 50-70 на път с ограничение 90. Настъпих и го настигнах и минах, понеже знам, че има ДАИ на 1 км напред и им казах набързо, та го спряха. Но ТИРА не беше превишил и за секунда максималното ограничение, макар да създаде опасна ситуация. Аз пък бях спазил едно единствено ограничение -50 в село, но никого не съм накарал да намали или отбива, че да се разминем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Да, изтрих поста си, защото не ми се коментира повече. Едно е на състезание (и в скоби да вметна, че имам международни участия зад гърба си и целия форум са свидетели) и друго е по пътната мрежа, за което иде реч в темата.nikolovvd написа:Това е за колегата ///// , който май си изтри поста.До сега не ми се е случвало на самолетна писта да ми изкочи дете, но е добра тема за размисъл особено при скорост над 200 км/ч.А ето какво се прави на летището:http://www.youtube.com/watch?v=M7KNfUHw1f8
Коментар
-
Не става дума са автомобилни съзтезания в темата...Идеята ми не беше такава. Такава я направиха няколко колеги които явно не разбират за какво се говори, но им харесва да приказват щуротии...Изобщо не ставаше дума да си правим състезания по междуградски/селски път и да караме с 200км/ч...Дори не си правя труда да чета мненията назад ама като гледам какви са тези самолетни писти и щуротии...съвсем за друго се говори вече...Идеята беше да коментираме превишаването на разрешената скорост в разумни граници примерно вместо с 90 да караш със 110-120 и то като няма трафик и без за правиш простотии изпреварвайки...и това да караш доста под разрешената максимална скорост за даден път. Примерно при ограничение 90 да караш с 60...Кое от двете неща е по-опасно и какви са мненията на съфорумниците. То тука наизлязоха всичко що е рейсъри да обясняват как летят с 300...излязоха и ангелчетата дето зяпат през прозореца и карат с 60 навсякъде...тук таме се намерихме и такива дето караме с около 110-130км/ч по междуградските пътища и 140-160 по магистралата където е по хубав асФалта///// написа:Да, изтрих поста си, защото не ми се коментира повече. Едно е на състезание (и в скоби да вметна, че имам международни участия зад гърба си и целия форум са свидетели) и друго е по пътната мрежа, за което иде реч в темата.nikolovvd написа:Това е за колегата ///// , който май си изтри поста.До сега не ми се е случвало на самолетна писта да ми изкочи дете, но е добра тема за размисъл особено при скорост над 200 км/ч.А ето какво се прави на летището:http://www.youtube.com/watch?v=M7KNfUHw1f8
Както написах и преди за мен извода е ясен.Всеки в България си кара как си му е кеф. Не му пука особено какво се случва около него(за съжаление). Склонен е да спомогне за убиването на някой на пътя, само защото по някаква си причина му е отнел предимството, дори и да има възможност да реагира така, че всичко да се размине. Още по-обобщено скапани шофьори...Без значение София-Добрич-Варна-Бургас-Перник...всички са един дол дренки...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
ама тая тема продължава да расте... И като гледам тия които нарушават закона се мислят за "внимателни и добри шофьори" и дават акъл на хора с книжки от една камара време,които знаят,че закона не е "случайни" правила влезли в една обща книжка,а е следствие от доказани факти водещи до ред и безопасност на пътя. Айде питам и аз ако всички спазвахме закона,щеше ли да има движещи се с 90,които "пречат" . Бях написал още доста в тоя пост,но го затрих,защото наистина не ми се влиза в полемики. Явно няма да ви уврят главите,докато не се случи нещоex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колега поне аз по никакъв начин НЕ обвинявам хората които си спазват ограниченията и карат в техните рамки. Никога не ми е пречил някой който си кара с 90 по път с такова ограничение, освен, ако не криволичи нещо или нещо не е в час.Като настигна такъв си знам съвсем ясно, че не той, а аз съм нарушителя..Въпроса е пак повтарям в тези които карат много по-бавно от максимално разрешеното или прекалено бързо спрямо същото...Някъде по средата е истинатаparalesa написа:ама тая тема продължава да расте... И като гледам тия които нарушават закона се мислят за "внимателни и добри шофьори" и дават акъл на хора с книжки от една камара време,които знаят,че закона не е "случайни" правила влезли в една обща книжка,а е следствие от доказани факти водещи до ред и безопасност на пътя. Айде питам и аз ако всички спазвахме закона,щеше ли да има движещи се с 90,които "пречат" . Бях написал още доста в тоя пост,но го затрих,защото наистина не ми се влиза в полемики. Явно няма да ви уврят главите,докато не се случи нещо
Както обикновено
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар