Хвалба:Взех си първият изпит от първия път.
Хвалба:Изкарах чуден ден в Пловдив,чак не ми се тръгваше ...
Оплакване:В скоро време не пиша много във форума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кочината ми издържа първия "стрес тест" на пистата - първата 156-ца с задно предаване и заден двигател е вече факт......http://youtu.be/vBAZzdxfT04Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Да се похваля: Днес си направихме разходка до ВТ с половинката. Обиколихме магазините, купихме малко дрешки и после на по парче торта.Да се оплача: Поръчах 5 парчета за вкъщи. Платихме, аз уж прегледах чантата за 5 кутийки и тръгнахме. Прибрахме се , вадим чантата и вътре 4 кутийки
Честито на печалившите
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Малко рали не гледа ли :DdimmX написа:Да се похваля: Днес си направихме разходка до ВТ с половинката. Обиколихме магазините, купихме малко дрешки и после на по парче торта.Да се оплача: Поръчах 5 парчета за вкъщи. Платихме, аз уж прегледах чантата за 5 кутийки и тръгнахме. Прибрахме се , вадим чантата и вътре 4 кутийки
Честито на печалившите 
Коментар
-
Излезе непредвидена работа и плановете ми тотално се объркахаThE_PuNiSHeR написа:Малко рали не гледа ли :DdimmX написа:Да се похваля: Днес си направихме разходка до ВТ с половинката. Обиколихме магазините, купихме малко дрешки и после на по парче торта.Да се оплача: Поръчах 5 парчета за вкъщи. Платихме, аз уж прегледах чантата за 5 кутийки и тръгнахме. Прибрахме се , вадим чантата и вътре 4 кутийки
Честито на печалившите 
Състезанието бе приключило когато цъфнах във ВТ.
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Дай Боже всеки му, амин !Няма какво да се похваля, но за сметка на това ще се оплача от далновидните пловдивски управници! Та тея мозъци решили, моля ти се тая сутрин в час пик да поливат градинките и то на най-тясното и сюблимно място в Пловдив, в момента. При кръстовището на "Шести септември" и Руски" ... нямам думи просто!byvasko написа:Хвалба - увеличиха ми заплатата
...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
От днес съм собственик на това:http://www.gsmart.bg/?mod=products&show=390Не знам да се хваля ли или да се оплаквам ... Някой да сподели впечатления, може и на лични
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Един познат се пробва с тази серия (не помня точната спецификация), но се отказа, защото докато използваше мобилен интернет не можеше да приема разговори. Оказа се, че е известен проблем, с неизвестно (да не кажа непланирано) решение. Ако ползваш мобилен интернет го тествай, за да не се изненадаш в неподходящ момент
По темата: без кола съм вече седмица и ме хващат лудите
Коментар
Реклама
Collapse

- Now.

Коментар