Хвалба: Преди малко заредих на Шел до борсите във Варна нафта на 2.61... Паднала е още 2ст Все файдица... Хвалба: Направих мн приятна разходка със стари познати и доста поснимах Оплакване: Изморен съм яко...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба-След вчерашния плаж на морето,днес се събудих като бебе.Кеф ми е.След малко ако ми се получи монтажа на дневните светлини на колата,ще имам най-добре прекарания уикенд.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Нещо съм схванат тази сутрин... Вчера направих една голяма грешка в залата - кляках и нещо си разпънах...Ама за сметка на това днес съм на няколко Гергьовдена... Ще поема по голямо количество анестезия ))))
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Яворе, на мен в такива случаи ми помагат 10 минутки подложен на душ слушалката да бие яко по където е схванато, сменям и температурата, но предимно топло гледам да е. Никакви мазила не ми помагат както това.
Хвалба-След вчерашния плаж на морето,днес се събудих като бебе.Кеф ми е.След малко ако ми се получи монтажа на дневните светлини на колата,ще имам най-добре прекарания уикенд.
днеска е още по-горещо кога ще ги почваме тия светлини ?Хвалба - направихме и днес фамилна разходка, баща ми е именник.
Яворе, на мен в такива случаи ми помагат 10 минутки подложен на душ слушалката да бие яко по където е схванато, сменям и температурата, но предимно топло гледам да е. Никакви мазила не ми помагат както това.
Съвета ти е прекрасен, ама да ти кажа - след 2 ракии и няколко бири на първия за деня Гергьовден - нищо не ме боли вече... Освен че ми е тежко на корема - това е оплакване Малко почивка и след час - два, продължаваме!Това да мина за хвалба
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Оплакване - утре ме чакат 4 часа лъскане. Демек - санитарен полуден. Хвалба - новите колеги са много готинииии! Единият младеж ме изкара ’86 набор, а няма такива физиономии като разберат, че имам 2 деца и кой набор съм.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Мрън - последната седмица не съм мръднал и кило надолу.Хвалба - в Събота съм на Цигов ЧаркМрън - Дидо метана и Митко Попара ще ги съдя, не съм се спрял 1 уикенд в Зарата.
Мрън - последната седмица не съм мръднал и кило надолу.Хвалба - в Събота съм на Цигов ЧаркМрън - Дидо метана и Митко Попара ще ги съдя, не съм се спрял 1 уикенд в Зарата.
Емо с какво ще ги съдиш бре? С ракия ли? :D
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар