не знам хвалба ли е или оплакване, но преди седмица се разделих с първата ми голяма любов - Пунтичко - символът на моята свобода, независимост и на онова неповторимо чувство, което изпитвах когато му чуех двигателя. Новият собственик се казва Ники, също е от майна сити и мисля, че няма да махне стикера на задния джам, тъй че да знаете вече не съм ази зад волана
Единствената италианка в семейството остава Типото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма да чисти лепкаво от бираavvasilev написа:А нещо да се похвалиш?Immortal написа:Оплаквам се: Кучето ми Джоя е алкохолик. Преди малко ми излочи бирата от чашата, докато се обърна!!!ЕНЧО Е ВИНОВЕН!!!!
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
оплакване: Трябва да спирам цигаритеоплакване: Пунтьо ще чака още няколко месеца за лагери и тампони за задния мостоплакване: Май ще се размина с газовата/метановата уредба засегатова, че и още доста защото:хвалба: Станах татко за Трети път
p.s. Ако някой мерне читава Мултипла Bi-Power да свиркаp.p.s. Ей сега вече ми се разказа играта
FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
Честито!Хвалбата ти отменя всички оплаквания!g0g40 написа:оплакване: Трябва да спирам цигаритеоплакване: Пунтьо ще чака още няколко месеца за лагери и тампони за задния мостоплакване: Май ще се размина с газовата/метановата уредба засегатова, че и още доста защото:хвалба: Станах татко за Трети път
p.s. Ако някой мерне читава Мултипла Bi-Power да свиркаp.p.s. Ей сега вече ми се разказа играта
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Честито за третият път татко !!!!!!!!!g0g40 написа:оплакване: Трябва да спирам цигаритеоплакване: Пунтьо ще чака още няколко месеца за лагери и тампони за задния мостоплакване: Май ще се размина с газовата/метановата уредба засегатова, че и още доста защото:хвалба: Станах татко за Трети път
Коментар
-
С такава хвалба всичко друго бледнее!Да ти живо и здраво отрочето!!!g0g40 написа:оплакване: Трябва да спирам цигаритеоплакване: Пунтьо ще чака още няколко месеца за лагери и тампони за задния мостоплакване: Май ще се размина с газовата/метановата уредба засегатова, че и още доста защото:хвалба: Станах татко за Трети път
Коментар
-
Да ти е живо и здраво и много късмет да го спохожда а и цялото семейство също. само един съвет, не търси Мултипла, търси Дукато
с три деца, жена и багаж ти трябват само две неща здрави ръци да мъкнеш и Дукато
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Съчувствам ти !!!gamma написа:Оплакване: Обраха ми апартамента...Хвалба (по-скоро нещо като утеха): Парите бяха у мен...
P.S. Новините днес са само от Бургас ...и хубави , и лоши..
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар