Хвалба: Преди малко заредих на Шел до борсите във Варна нафта на 2.61...
Паднала е още 2ст
Все файдица...
Хвалба: Направих мн приятна разходка със стари познати и доста поснимах
Оплакване: Изморен съм яко...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нещо съм схванат тази сутрин... Вчера направих една голяма грешка в залата - кляках и нещо си разпънах...Ама за сметка на това днес съм на няколко Гергьовдена... Ще поема по голямо количество анестезия
))))
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
днеска е още по-горещоpopara801 написа:Хвалба-След вчерашния плаж на морето,днес се събудих като бебе.Кеф ми е.След малко ако ми се получи монтажа на дневните светлини на колата,ще имам най-добре прекарания уикенд.
кога ще ги почваме тия светлини ?Хвалба - направихме и днес фамилна разходка, баща ми е именник.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Съвета ти е прекрасен, ама да ти кажа - след 2 ракии и няколко бири на първия за деня Гергьовден - нищо не ме боли вече... Освен че ми е тежко на коремаls1 написа:Яворе, на мен в такива случаи ми помагат 10 минутки подложен на душ слушалката да бие яко по където е схванато, сменям и температурата, но предимно топло гледам да е. Никакви мазила не ми помагат както това.
- това е оплакване
Малко почивка и след час - два, продължаваме!Това да мина за хвалба
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Металисииииииииииииии, да бе даkrasio_79bs написа:И металистииии да сте все ми е тая.Нал минахте да се видим.Чакам ви за по бира на връщанеemzo написа:метанистииииии Краси, метанистииииихвалба друго си е миризмата на морехвалба 7лв/100 км разход, 4ма души, клима , скорост 110

още ме е яд че изтрих клипчетата с кръшните кючеци дето ги въртяха част от гореспонатите металисти
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Оплакване: Вкаран съм в един черен списък, от който излизането е някакво чудо.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Част!!??А, да бе Ради го нямаше ...S_BANKOV написа:Металисииииииииииииии, да бе даkrasio_79bs написа:И металистииии да сте все ми е тая.Нал минахте да се видим.Чакам ви за по бира на връщанеemzo написа:метанистииииии Краси, метанистииииихвалба друго си е миризмата на морехвалба 7лв/100 км разход, 4ма души, клима , скорост 110

още ме е яд че изтрих клипчетата с кръшните кючеци дето ги въртяха част от гореспонатите металисти 
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Хвалби: 1. Вчера кръстих Гошко (сина ми).2. Намерих си отново хубава нафта на 2лв.Оплакване:Пробит съм ..."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Емо с какво ще ги съдиш бре? С ракия ли? :Demzo написа:Мрън - последната седмица не съм мръднал и кило надолу.Хвалба - в Събота съм на Цигов ЧаркМрън - Дидо метана и Митко Попара ще ги съдя, не съм се спрял 1 уикенд в Зарата.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар