Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ :))

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    За дърветата си има ГОРИ, паркове и пр...!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

    Коментар


      ФЕРАРИСТ написа:
      ici написа:
      0
      Не се хаби, няма смисъл......виждаш че доводите им са далече от някой истини и за да си ги променят трябва да изпитат някой неща сами......
      видях, постарах се поне да обясня малко, повече не мога да помогна :D Ти пиши тука като има развитие с предаването да гледаме
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

      Коментар


        ФЕРАРИСТ, надявам се видя с какво ще се сблъскаш на практика при представянето си.Няколко пъти умишлено налях масло в огъня, естествено без лоши чувства, с надеждата да се появят, както крайни, така и по-умерени мнения ЗА и ПРОТИВ тезата ти. Надявам се да сме ти били полезни и дано стигнеш до финала! Стистам ти палци!
        Няма начин да няма начин!

        Коментар


          eh4ev07 написа:
          Просто смятам че плащам достатъчно за пътни такси и искам с тея пари да се строят или подобряват пътища...
          Това не го мислиш сериозно, нали? С парите от твоята винетка и с тези за моите три винетки за трите ми коли, могат да бъдат построени точно около 25 сантиметра нови пътища. Ама аз понеже съм пич и видях как прави чичо Геле от 6-я етаж, като него - карам и трите коли с една винетка, и така вместо 25 см, тази година ще построим само 12 см нови пътища А колко още пичове има, които карат няколкото си коли с едната си винетка... Пък ти си искай пътища, важно е, че аз пре**ах държавата и спестих 134 лева - по 67 лева за джипа и за колата на жената.

          Коментар


            Знаете ли, че преди две - три години почистваха коритото на река Бели Лом ... безсрамниците изсякоха толкова дървета, какво им пречат тези върби, оправдават се, че при наводнение ставали високи води ... виновни са си само малоумниците, които са си построили къщите край реката
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

            Коментар


              Ходил съм като помощник-експерт (още карах специализацията си) на една катастрофа на Сливенските минерални бани. Един Мерцедес SL (спортен, двуврат, с работещи АБС, ЕБД, АБЦДЕФ, с нови гуми и т.н. - това заради мнението на nikolovvd по-горе). Мерцедеса се беше увил около едно много дебело дърво - то още си е там де - може да се види вляво от пътя, в началото на баните гледано от към Сливен.Двамата юнака вътре бяха в болница с много сериозни травми и с опасност за живота - не знам какво им се случи по-нататък. Та... ако го нямаше това дърво - изходът от ситуацията щеше да е друг. Цитат от старо мое мнение:"Ей ви една катастрофа на този път - човекът със ситроена е мой приятел (сега токущо разбрах че го е потрошил, беше уникална Ксантия)... http://vbox7.com/play:48e37df4 А ако беше стария път с дърветата от двете страни, моят приятел Динко едва ли щеше да е жив..."

              Коментар


                Дидо, исках да демонстрирам на колегата какви аргументи ще извадят срещу него, за да се подготви с отговорите. На практика му правим тренировки, за да е в кондиция и да няма въпрос или мнение против тезата му, които да не е чул или прочел. Ако поставя във форума задачите, които му поставя Слави в бъдеще, мисля че отново ще му бъдем полезни. Най-малкото с критиките си!
                Няма начин да няма начин!

                Коментар


                  Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )

                  tomny написа:
                  Румен_Хинчев написа:
                  1. Намекнаха го непрофисионалисти.2. Технологията , която се основава на задържането на инертните материали посредством кореновата система на дърветата , е остаряла.3. Наличието на дървета непосредствено до пътя , предполага задържането и на лед по пътя , което е главната предпоставка за образуването на дупки в последствие.
                  Остаряла или не, пътищата са строени по тази технология, хубава - лоша, това е положението. Махането на дърветата е безумно, и би довело единствено до разрушаването им, повече катастрофи, повече загинали. И повече пари за ремонт после.
                  Друже , защо си мисля че родните ни пътища не трябва да бъдат ремонтирани , а изградени отново по всички правила на безопасност ?При редките ми пътувания в Германия съм бил свидетел как участъци от по 15-20 километра аутобан се остъргват до почва и започва наново изграждането им . При тази технология се натрошава и слоят поставен по времето на Алоиз Шиклгрубер , като бетонните парчета се натрошават до фракция , която се ползва при изграждането на пътя .Освен това се изсичат дърветата на разстояние до 30 метра .Говоря за магистрала № 5 между Фрайбург и Карлсруе.Ако не съм разбрал нещо , коленопреклонно моля Жоро от Нюрнберг да обясни причините , поради които се прави всичко това.
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

                  Коментар


                    Ферарист, изгледах много внимателно видеото. Първо искам да ти кажа че имам доста опит в телевизията, и то от доста гледни точки (професии). Със Слави също съм имал допирни точки, работили сме, макар и малко. На мен през ръцете са ми минали доста предавания. Според мен не ставаш за този формат. Имаш дефект в говора, лоша артикулация, не гледаш хората в очите докато говориш, а погледа ти блуждае встрани все едно си на изпит пред професора. Не си фотогеничен (да не се бърка с красив! виждал съм убиец мацки на живо които като ги погледнеш пред камерата и не можеш ги позна), самия ти се чудиш що изглеждаш кривоглед. Не се увлече в разговора, а постоянно посягаше към това което си си ’приготвил’, за да се чувстваш сигурен. Работата на прослушването е да ти бият една подсечка и да видят как ще реагираш, защото в един такъв формат най-важното е двамата спорещи да си подават топката, а не да си пеят аргументите поред. Те това дето го пееш вече го знаят, чели или видяли в кандидатстването ти, за какво им го повтаряш?Тезата ти е интересна и спорна, най-малкото с много ’за’ и ’против’, с достатъчно добър партньор за спор може да се направи добра полемика, но това което куца е че ти не предлагаш проблем, а дилема. Дали да махнем дърветата или да не ги махнем? И краят е предрешен, истината очевидно е някъде по средата. Не може да обезлесиш земята, но и да се забиваме в дърветата не е вариант, така че трябва така да е направено всичко че хем дървета да има достатъчно близо до пътя, хем да сме предпазени при излизане от пътя. И твоя ’проблем’ още преди да си го заявил е решен - мантинели съвременни, широк банкет, аварийно платно и т.н. И всичко опира не до това дали ти си прав, а дали има воля и пари да се направи. Спирам дотук с анализите, аз не коментирам правотата ти, а представянето ти като кандидат участник в телевизионно предаване с едикакъвси формат.Между другото прочетох темата и онова мнение тип ’Умрете и вижте че съм прав’, хич не ти прави чест...

                    Коментар


                      ls1 написа:
                      Между другото прочетох темата и онова мнение тип ’Умрете и вижте че съм прав’, хич не ти прави чест...
                      Ся и на тебе ли да обяснявам че тва че се изкушавам да го кажа нещо такова, не значи че го правя или че искам да го направя..........Баси......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

                      Коментар


                        @ls: Скъсах скоростна кутия на форда през 2007ма година - карах по магистралата Варна-Девня и успях по баир надолу да отбия в аварийната. Предвид, че знам колко смотани са всички шофьори - спрях на метър в тревите - банкет дето му викат. Точно 3 минути след като бях изгасил двигателя един прицеп прелетя през аварийната лента с бясна скорост..., според мен, а и в тон с тази тема - трябва да има 2 аварийни ленти, като първата да е с легнали полицаи през 10 метра, а вътрешната да има излаз към 5 метров банкет, че ако някой излети от пътя - да има шанс да оцелее, ако ти си спрял аварийно... примерно.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                        Коментар


                          ogi28b написа:
                          eh4ev07 написа:
                          Просто смятам че плащам достатъчно за пътни такси и искам с тея пари да се строят или подобряват пътища...
                          Това не го мислиш сериозно, нали? С парите от твоята винетка и с тези за моите три винетки за трите ми коли, могат да бъдат построени точно около 25 сантиметра нови пътища. Ама аз понеже съм пич и видях как прави чичо Геле от 6-я етаж, като него - карам и трите коли с една винетка, и така вместо 25 см, тази година ще построим само 12 см нови пътища А колко още пичове има, които карат няколкото си коли с едната си винетка... Пък ти си искай пътища, важно е, че аз пре**ах държавата и спестих 134 лева - по 67 лева за джипа и за колата на жената.
                          Колега наи вероятно не си запознат но аз плащам суми доста различни от данъците за леките автомобили(в семеиството има няколко МПС-та с различно предназначение) и тая година ще заплатя около 2 хил лв за местни данъци и такси А за винетки сума на стоиност колкото за десетина стикера за лек автомобил освен винетките за леки автомобили.
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

                          Коментар


                            Е да, няма откъде да знам тези неща. Но нямах предвид теб лично, ами като цяло - хората които хем не плащат тези неща, които ти плащаш, хем искат и имат претенции. Извинявай, ако по някакъв начин съм те засегнал Тъй като и аз много се отклонявам от темата - спирам да пиша в нея, вече пожелах успех на колегата.

                            Коментар


                              Re: Току що даваха ФЕРАРИСТ по БТВ )

                              Румен_Хинчев написа:
                              Друже , защо си мисля че родните ни пътища не трябва да бъдат ремонтирани , а изградени отново по всички правила на безопасност ?....
                              Така става. Но простото премахване на дърветата в момента е нелепо. А доколкото разбирам, това е идеята на колегата.

                              Коментар

                              Working...
                              X