Колеги, като всяко едно малко дете и аз вярвам в съществуването на добрия старец. Вярвам също и че изпълнява желанията на всяко послушно дете (като мен). Препоръчвам Ви и Вие да повярвате в съществуването му. Моля напишете му по едно писмо с Вашите желания. Може пък и да се получи нещо. Днес реших и аз да му напиша писмо. Ето обаче какво се получи от моето писмо:Скъпи Дядо Коледа, Бях добър цяла година... Добре де, през повечето време... Така де, от време на време... Майната му, сам ще си го купя. Я да прочетем Вашите писма. Не се срамувайте, пишете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писмо до Дядо Коледа /Дядо Мраз/
Collapse
X
-
Скъпи Дядо Коледа,Тази година ми казаха, че съм лош, много лош, в леглото, и е вярно хапя дращя и пляскам, но пък като се замисля, сигурно съм добър, много добър, щом каката ми се връзва пак и пак, и не бяга с писък!А иначе за подарък, ми искам нещо дребно и да ме радва, незначително, голямите подараци ги раздай на другите, като да се оправи положението в близкият изток, финансовата криза и да падне цената на петрола, а и да спре рецесията във Евро зоната и еврото да остане стабилно, пък за мен дребни неща, като хубава кафемащина, як нетбуук и да купя братче на моето Пунто, я Стило 1.9JTD, я някоя Идеа, скромни подаръци за скромен човек.А пък аз обещавам да съм послушен или пък не, какво пък както и да е,Весела коледа!
Коментар
-
Дедко ми Коледа,понеже бях мнооооооого послушен ми донеси:Акумулатор,амортисъори (За задните държа,ама вземи и едни предни,че са тръгнали и те ...),също така искам ново СД,че мойто го откраднаха(Не съм претенциозен,един Алпайн ме устройва,ама ако си скръндза и на Пайнер съм съгласен),прибавям и 4 броя дискове и задни и предни накладки,че ресурса им е малко вече.Няма да е лоша идея да донесеш и един комплект съединител,че почна да ми отделя горе ... (Нека е Валео,уж били хубави ...) И вече ако не си се натоварил много,ще те помоля за една средно голяма плазма,да си я сложа тука в общежитието,да може с колегите да гледаме мачовете.Лаптоп сам ще си купа Дядо Коледа,че ми става неудобно да те товаря с толкова много неща ... П.П Прати поздрави на Снежанка.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Скъпи Дядо Коледа, преди всичко искам здраве (за мен и всички покрай мен) и на второ но не и по важност място, да си намеря най накрая работа че така не се живее
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар