Може да допуснем, че няма нито един нарушител, ако погледнем малко по-абстрактно.Всички (от колоната на този със сенника) може да чакат да минат. Може да не са паркирали. Примерно БМВ-то не се вижда дали има шофьор, в Пунтото отново може и да има шофьор, колата със сенника и тя може да си чака, а шофьорът й да има алергия от слънцето и докато чака в задръстването взима мерки, все пак ако се загледате слънцето пече точно отгоре (приблизителен час на снимката 12:24).Отгоре, Хондата и Ситроена преди 5 минути са се сблъскали на кръстовището и полицая им е наредил да се изтеглят, по този начин не нарушават знака, който е изобразен. Всички други са в пътното платно и се движат без да спират. Единствено като гледам погледа на полицая, може да се допусне, че в нарушение е сивото комби по средата на кръстовището. Като ляво завиващ е отнел предимството на всички коли, които завиват надясно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко нарушителя има на снимката?
Collapse
X
-
Тези които си ги номерирал с 1 и 2 едва ли са в нарушение, защото те май са в движение.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Re: път
И НИКОГА НЕ СА В НАРУШЕНИЕ-ЗАКОН БОЖИ!vaskoni_1980 написа:те никога не си вършат работатаkluchar написа:ти май това са всички на снимката ама кво прави КАТ там та не си върши работатаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
По принцип изглежда, че са паркирали на тротоар, но като се сетих за кое кръстовище иде реч... май там има лента за движение. 11-2=9@TAIF този долу е след знак за Синя зона. Дали обаче гъза му не стърчи повече от необходимото след знака е друг въпросfiatmaniak написа:Тези които си ги номерирал с 1 и 2 едва ли са в нарушение, защото те май са в движение.
Всъщност... из цяла София е пълно с нарушители. А както добре знаем това се случва заради липса на контрол и това, че няма построени модерни паркинги за сметка на молове!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега там това е тротоара и наистина, Владим е много прав и наблюдателенИначе за червеното дето е отбелязано с 11 според мене е много спорен въпроса.... аз лично мисля, че има човек в колата и чака за десен завой.... А за оранжевия ***** колкото и да ми го бутате, че бил след знака... реално знака за синя зона му е на предното колело .... демек в нарушение :DТези които си ги номерирал с 1 и 2 едва ли са в нарушение, защото те май са в движение.
Коментар
-
Само не ми е ясно къде го виждате тоя тротоар, има си пътна маркировка точно под джипа за движение направо и надясно.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Така съм съгласенVladim написа:По принцип изглежда, че са паркирали на тротоар, но като се сетих за кое кръстовище иде реч... май там има лента за движение. 11-2=9@TAIF този долу е след знак за Синя зона. Дали обаче гъза му не стърчи повече от необходимото след знака е друг въпросfiatmaniak написа:Тези които си ги номерирал с 1 и 2 едва ли са в нарушение, защото те май са в движение.
Всъщност... из цяла София е пълно с нарушители. А както добре знаем това се случва заради липса на контрол и това, че няма построени модерни паркинги за сметка на молове!
1 и 2 си карат, ясно се виждат шофьорите /дори 2 е с колан/
а този оранжевия спред мен си е в нарушение отвсякъде.
FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар