коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намалете цената на дизела
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това с икономията не е лошо, лошо е когато ти дерат кожата от гърба и ти си траеш
Точно това става с цените на горивата в България
Иначе това със сметките - кой колко зареждал на седмица, колко харчела колата...въпроса е принципен - неможе минималната заплата да е 240 лв и цените да са като и над другите страни, не говоря само за горива, то трябва и да се яде
За ток, парно и глезотии като да си купиш дрехи или пък техника не говорим. Еле пък НОВА кола.
-
Може и още как!Замисли се колко пари си изкарал днес за твоят работодател и тогава прецени какво може и какво не може.Не може цял ден да си клатиш краката,да не изработиш 20 лева и да искаш огромна заплата.За съжаление това е доста често срещано явление в БГ.Разбира се има хора,които изработват хиляди на ден,а им плащат смешно малко.Firo написа:Това с икономията не е лошо, лошо е когато ти дерат кожата от гърба и ти си траешкоцев написа:Работата не е до хвалене ,но истината е ,че съм минал около 500 км смесено каране като градското е по малко, но със среден разход отчетено на компа 4.4л :D Фиат Стило 1.9 JTD 115к.с. Дано не се отплесна утре и да щтракна показанията за да ви ги покажа. Максимална скорост на движение 100км. Та едно разумно каране може да доведе до икономии.и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
Иначе това със сметките - кой колко зареждал на седмица, колко харчела колата...въпроса е принципен - неможе минималната заплата да е 240 лв и цените да са като и над другите страни, не говоря само за горива, то трябва и да се яде
За ток, парно и глезотии като да си купиш дрехи или пък техника не говорим. Еле пък НОВА кола.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз не се оплаквам от заплатата която получавам. Говоря за положението на повечето хора в България по принципdudulia написа:Може и още как!Замисли се колко пари си изкарал днес за твоят работодател и тогава прецени какво може и какво не може.Не може цял ден да си клатиш краката,да не изработиш 20 лева и да искаш огромна заплата.За съжаление това е доста често срещано явление в БГ.Разбира се има хора,които изработват хиляди на ден,а им плащат смешно малко.Firo написа:Това с икономията не е лошо, лошо е когато ти дерат кожата от гърба и ти си траешкоцев написа:Работата не е до хвалене ,но истината е ,че съм минал около 500 км смесено каране като градското е по малко, но със среден разход отчетено на компа 4.4л :D Фиат Стило 1.9 JTD 115к.с. Дано не се отплесна утре и да щтракна показанията за да ви ги покажа. Максимална скорост на движение 100км. Та едно разумно каране може да доведе до икономии.и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
За ток, парно и глезотии като да си купиш дрехи или пък техника не говорим. Еле пък НОВА кола.
Така че забележката ти не е уместна. Нито се познаваме, нито знаеш какво, къде и за колко работя. Нищо лично.
Коментар
-
Защото твоята заплата е функция от това, което му носиш като печалба.Намалете цената на киселите краставички!!!----------------Следващият безсмислен коментар от такъв характер ще ти донесе тримесечна награда под аватара. Модераторски екип на fiat-bg.orgPASSARELLA написа:И защо трябва да мислиш, колко си му изкарал на работодателя!? Твоята част от сделката си ти и 8-те часа работно време, което си му продал. Колко му изкарваш си е изцяло негов проблем - негов е проблема как ще пласира продукцията си или как ще разпространява услигите, които предлага.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
50% от коментарът ми е отговор на предишен пост, а остатъкът е смислен - обичам кисели краставички, а ми се виждат скъпи. Какъв е разрешения процент, щом 50% не е добре?Lane Staley написа:Защото твоята заплата е функция от това, което му носиш като печалба.Намалете цената на киселите краставички!!!----------------Следващият безсмислен коментар от такъв характер ще ти донесе тримесечна награда под аватара. Модераторски екип на fiat-bg.orgPASSARELLA написа:И защо трябва да мислиш, колко си му изкарал на работодателя!? Твоята част от сделката си ти и 8-те часа работно време, което си му продал. Колко му изкарваш си е изцяло негов проблем - негов е проблема как ще пласира продукцията си или как ще разпространява услигите, които предлага.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар