Намалете цената на кралските скариди!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Намалете цената на дизела
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Един лек автомобил, бил той на бензин или дизел, или дори газ, зарежда на бензиностанция средно за 20-50 лв гориво на едно зареждане. Това гориво го изразходва за около седмица. Един товарен автомобил, или автобус, зарежда средно за около 400 лв. Гориво, което изразходва за 2 дни. Лятото де що има трактор и комбайн, както и повечето промишлени генератори за ток също зареждат нафтичка и я изгарят за нула време.Ай ся замислете се, от кое гориво продават повече по бензиностанциите като количество и ще си отговорите защо цената е по-висока. Търсенето определя цената, и по-високото търсене на дизел определя и по-високата надценка. И да направите бойкот на бензиностанциите, и всички да тръгнете пеш, ще се спре купуването на бензин, но на нафта няма да спре. И пак ще е по-висока надценката й.
Коментар
-
Уточни се, моля? Кое би нарекъл малоумщина?Намалете цената на маслините с бадем! Напоследък не си спомням да е имало по-безцелна тема, на тази тема. Дори онзи пич "БАУ" имаше горе долу някаква идея и цел, но накрая пак нищо. А този дори не е влизал втори път във форума... А той пък не стига че иска да му се намали цената, без ясни аргументи, ами дори иска само на дизела. А полския ми Фиат като е на бензин - какво ?! Каква е тая дискриминация?Ключът от палатката, господа, е скрит в текста от подписа ми ! Сега си правя банята, и накрая ще ви дам една равносметка на парите, които съм вложил в българската икономика. Капка в морето, но в нашето море, а не в чуждотоKrasi1914 написа:бих го нарекъл малоумщина... нека модовете се погрижат форума да не се посещава от деца
Коментар
-
ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз? Между другото какво ти пречи наличието на тази тема? Безцелна-обоснови се,автора поне е дал някаква обосновка,макар и наивна,а противниците на темата...нямате ,просто така да си кажете. И ако това за лукчета и т.н. не е спам?... Но то какво се чудя всъщност-липсата на безпристрастност е и при нази...нане като е противниковото мнение-секирра,ама вуте и сто глупости да изръси-нали е от нашитеogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Кой е казал, че възрастовата граница трябва да е саммо долна? Може да сложим 35 години горна, а? И ако отпаднеш приятно ли ще ти е?А, и... Намалете цената сьомгата!!!paralesa написа:ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колега, в мнението ти виждам откровено заяждане - първо: това с възрастовата граница е повече от смешно, но присъства в платформата. Ти обаче го прие сериозно и дори ми задаваш въпрос - как АЗ ще разбера ТИ на колко годинки си? Въобще не ме интересува. Второ - наличието на тази тема хич не ми пречи, даже ме развеселява, защото чат-пат се яви някой, който да изръси някоя подобна щуротия, и айде по него.. а той - ни’къв го няма повече... Обосновавам се че темата е БЕЗЦЕЛНА: Твърдя че няма цел, и тъй като ти не можеш да докажеш обратното, остава да приемеш твърдението ми за вярно. Ако е невярно - докажи го, иначе ме наричаш лъжец. Това за лукчетата е абсолютен СПАМ, както и за скаридите, и за маслините с бадем. Но с какво лукчетата са по-различни от дъвчащите с вкус на кОла, че трябва на лукчетата да падне цената? И накрая - уточни какво искаш да кажеш с последното изречение в мнението ти? В противен случай ще го приема така както го разбирам, и ще получиш официално предупреждение за това, че коментираш действията и работата на модераторския екип. А тъй като не ти е за първи път да го правиш, както и редовно излизаш от рамките на добрия тон - ще го направя с удоволствие. уинкПП: На въпроса дали авторът е влизал повторно, както и за сериозността на темата - мисля, че можеш да си отговориш и сам. уинкparalesa написа:ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз? Между другото какво ти пречи наличието на тази тема? Безцелна-обоснови се,автора поне е дал някаква обосновка,макар и наивна,а противниците на темата...нямате ,просто така да си кажете. И ако това за лукчета и т.н. не е спам?... Но то какво се чудя всъщност-липсата на безпристрастност е и при нази...нане като е противниковото мнение-секирра,ама вуте и сто глупости да изръси-нали е от нашитеogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
Коментар
-
Orcinus
А какво е "уинк"?ogi28b написа:Колега, в мнението ти виждам откровено заяждане - първо: това с възрастовата граница е повече от смешно, но присъства в платформата. Ти обаче го прие сериозно и дори ми задаваш въпрос - как АЗ ще разбера ТИ на колко годинки си? Въобще не ме интересува. Второ - наличието на тази тема хич не ми пречи, даже ме развеселява, защото чат-пат се яви някой, който да изръси някоя подобна щуротия, и айде по него.. а той - ни’къв го няма повече... Обосновавам се че темата е БЕЗЦЕЛНА: Твърдя че няма цел, и тъй като ти не можеш да докажеш обратното, остава да приемеш твърдението ми за вярно. Ако е невярно - докажи го, иначе ме наричаш лъжец. Това за лукчетата е абсолютен СПАМ, както и за скаридите, и за маслините с бадем. Но с какво лукчетата са по-различни от дъвчащите с вкус на кОла, че трябва на лукчетата да падне цената? И накрая - уточни какво искаш да кажеш с последното изречение в мнението ти? В противен случай ще го приема така както го разбирам, и ще получиш официално предупреждение за това, че коментираш действията и работата на модераторския екип. А тъй като не ти е за първи път да го правиш, както и редовно излизаш от рамките на добрия тон - ще го направя с удоволствие. уинкПП: На въпроса дали авторът е влизал повторно, както и за сериозността на темата - мисля, че можеш да си отговориш и сам. уинкparalesa написа:ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз? Между другото какво ти пречи наличието на тази тема? Безцелна-обоснови се,автора поне е дал някаква обосновка,макар и наивна,а противниците на темата...нямате ,просто така да си кажете. И ако това за лукчета и т.н. не е спам?... Но то какво се чудя всъщност-липсата на безпристрастност е и при нази...нане като е противниковото мнение-секирра,ама вуте и сто глупости да изръси-нали е от нашитеogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
Коментар
-
Едва ли беше нужно да правиш толкова огромен цитат, за толкова прост въпрос... Просто страницата става неблагоприятна за четене, аз нарочно вкарвам нов цитат, за да стане още по-трудна, не че нещо пречи, иначе. А след като си ме цитирал, сигурно не си обърнал внимание на BB-кода в края на мнението на колегата, което завършва с "уинк", което допълва подигравателния му коментар за нане и вуте и че някой бил от нашите, друг - от вашите. Ето това е уинк:Orcinus написа:А какво е "уинк"?ogi28b написа:Колега, в мнението ти виждам откровено заяждане - първо: това с възрастовата граница е повече от смешно, но присъства в платформата. Ти обаче го прие сериозно и дори ми задаваш въпрос - как АЗ ще разбера ТИ на колко годинки си? Въобще не ме интересува. Второ - наличието на тази тема хич не ми пречи, даже ме развеселява, защото чат-пат се яви някой, който да изръси някоя подобна щуротия, и айде по него.. а той - ни’къв го няма повече... Обосновавам се че темата е БЕЗЦЕЛНА: Твърдя че няма цел, и тъй като ти не можеш да докажеш обратното, остава да приемеш твърдението ми за вярно. Ако е невярно - докажи го, иначе ме наричаш лъжец. Това за лукчетата е абсолютен СПАМ, както и за скаридите, и за маслините с бадем. Но с какво лукчетата са по-различни от дъвчащите с вкус на кОла, че трябва на лукчетата да падне цената? И накрая - уточни какво искаш да кажеш с последното изречение в мнението ти? В противен случай ще го приема така както го разбирам, и ще получиш официално предупреждение за това, че коментираш действията и работата на модераторския екип. А тъй като не ти е за първи път да го правиш, както и редовно излизаш от рамките на добрия тон - ще го направя с удоволствие. уинкПП: На въпроса дали авторът е влизал повторно, както и за сериозността на темата - мисля, че можеш да си отговориш и сам. уинкparalesa написа:ХАХАХА...вероятно трябваше да смеем на това,че има възрастова граница?... И как ти конкретно ще разбереш но колко годинки съм аз? Между другото какво ти пречи наличието на тази тема? Безцелна-обоснови се,автора поне е дал някаква обосновка,макар и наивна,а противниците на темата...нямате ,просто така да си кажете. И ако това за лукчета и т.н. не е спам?... Но то какво се чудя всъщност-липсата на безпристрастност е и при нази...нане като е противниковото мнение-секирра,ама вуте и сто глупости да изръси-нали е от нашитеogi28b написа:Възрастова граница има - не можеш да се регистрираш ако не декларираш че си над 13-годишен. Но нищо не ти пречи да четеш като гост.
Код::wink:
Коментар
-
Работата не е до хвалене ,но истината е ,че съм минал около 500 км смесено каране като градското е по малко, но със среден разход отчетено на компа 4.4л :D Фиат Стило 1.9 JTD 115к.с. Дано не се отплесна утре и да щтракна показанията за да ви ги покажа. Максимална скорост на движение 100км. Та едно разумно каране може да доведе до икономии.и на мен ми става тъжно като ми се хвалят разни дизели как харчат по 9.50 лева на 100 км.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар