Значи разходите по каталозите ги дават средно:Toyota Rav4 2.0 D4D - 7л/100кмJeep Cherokee 2.5CRD - 9л/100кмKia Sorento 2.5 CRDI - 8,4л/100кмHyundai Santa Fe 2.0 crdi - 7,6л/100кмКато Тойотата веднага ме спечелва с ниския разход и легендарната им здравина (за тойтите по принцип)За мощността мисля че няма да е проблем, защото веднага ще отнесе чип тунинг и кулер евентуално, след щателна диагностика естествено.Относно хондите, идват ми скъпички, гледам да се вместим в Х-надесет хиляди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой SUV бихте избрали
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Колега... извинявай, че ти спамя малко в темата.... но ми е любопитно едно нещо. Гледам си от Бургас... не много малък град... каква точно е причината, че жена ти иска да кара джип в града ?! След като ти караш стило, лек автомобил.... каква е причината и тя да не кара нещо от такъф клас( да не е високо 2 и 50 ).... Немога да разбера кефа на ЖЕНИТЕ най- вече ( не че и мъже няма) дето да си карат .... МЛ-ите, Х-5-6 ците, Кю- простотии-те и всичко що е Джип ..... при положение, че 90% от тях никога не излизат дори на не асфалтиран път... Да не говорим, че сигурно никога не се замислят колко много пречат на видимостта на нормално ничките атвомобили.... кво остава за уж спортните такива....Извинявам се още веднъж.....
Коментар
-
@Insane: Ако аз имах парите да поддържам SUV (не говорим за нещото на което викаме Джип щото това е марка) с удоволствие бих си купил - дори за Варна е по-добре да си в по-голямо возило - респектира, а и останалите шофери малко или много те пазят. Това е като да караш ЗИЛ - всички ти правят място, но все пак ЗИЛ нито е икономичен нито удобен за шофиране. До колкото аз съм запознат с българският манталитет - почти никой не си купува кола от чисто практична гледна точка. Ако беше така - всички щяхме да караме SMART или някоя японска малолитражка. А и ... според мен, човека си обича жената и иска да и достави удоволствие като и купи висока и относително "сигурна" кола за в града на джигитите....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз съм за Toyota Rav4, че тия корейски колички много не ми вдъхват доверие.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Еми като се има на впредвид че баща ми имаше Тойота Корола близо 4 години, така че мисля че имам горе долу представа за каква кола става въпрос.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Имам наблюдения сао за Санта Фе - но много непосрествени - лично навъртяни десетки хиляди км.Много добър автомобил - ако мога да си го позволя - с удоволствие. За другите - нямам идея.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
mnpenchev
Insane написа:Колега... извинявай, че ти спамя малко в темата.... но ми е любопитно едно нещо. Гледам си от Бургас... не много малък град... каква точно е причината, че жена ти иска да кара джип в града ?! След като ти караш стило, лек автомобил.... каква е причината и тя да не кара нещо от такъф клас( да не е високо 2 и 50 ).... Немога да разбера кефа на ЖЕНИТЕ най- вече ( не че и мъже няма) дето да си карат .... МЛ-ите, Х-5-6 ците, Кю- простотии-те и всичко що е Джип ..... при положение, че 90% от тях никога не излизат дори на не асфалтиран път... Да не говорим, че сигурно никога не се замислят колко много пречат на видимостта на нормално ничките атвомобили.... кво остава за уж спортните такива....Извинявам се още веднъж.....
Коментар
-
fiatmaniak написа:Еми като се има на впредвид че баща ми имаше Тойота Корола близо 4 години, така че мисля че имам горе долу представа за каква кола става въпрос.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ако аз имах парите да поддържам SUV (не говорим за нещото на което викаме Джип щото това е марка) с удоволствие бих си купил - дори за Варна е по-добре да си в по-голямо возило - респектира, а и останалите шофери малко или много те пазят. Това е като да караш ЗИЛ - всички ти правят място, но все пак ЗИЛ нито е икономичен нито удобен за шофиране.До колкото аз съм запознат с българският манталитет - почти никой не си купува кола от чисто практична гледна точка. Ако беше така - всички щяхме да караме SMART или някоя японска малолитражка.А и ... според мен, човека си обича жената и иска да и достави удоволствие като и купи висока и относително "сигурна" кола за в града на джигитите....
Коментар
-
Абе говори си ти, ама разликата е огромна! Често карам и Q7 и 500 и една баничарка и отношението на другите участници в движението е коренно различно! А аз си имам един стил/начин на каране независимо какво карам!Относно избора - не гледаш ли Нисани?От тези 4 които си посочил само РАВ 4 ми се вижда подходяща за жена и е от читав производител!Jeep Чероки съм имал и немога да го препоръчам по никакъв начин! (Беше модел 1994та). Сегашния не ме кефи!Киа на тези пари вероятно е първото поколение - когато все още нямаха много опит в правенето на коли... Но е решение все пак!За СантаФето съм по скоро за, но не и за жена! Макар че пак е от първото им поколение! Преди него правеха лош аналог на стар модел Митсубиши!Ако ти е водещ офроуда - по добре къса база!Ако не дълга база вози по комфортно, но е тегава за жена в града!F31 BMW 320d
Коментар
-
mnpenchev написа:Колега няма значение града, предпочитам жена ми да кара детето в джип пред ауди А2 примерно, сещаш се къде е по-голямата пасивна сигурност ?А за офроуда, аз ще имам грижата ако тя се опъва, макар че силно ме съмняваlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Абе говори си ти, ама разликата е огромна! Често карам и Q7 и 500 и една баничарка и отношението на другите участници в движението е коренно различно! А аз си имам един стил/начин на каране независимо какво карам!И аз карам често Honda Cr-v2, Panda и товарно Добло. Определено има голяма разлика при поведението на другите шофьори. Но най-много се пазят/пускат ме като съм с Доблото. Като съм с Пандата всеки гледа да ме "работи", всмисъл да се завират пред/зад/около мен, докато ако съм с Cr-v-то най-много някой с Q7/X5 да ме "работи"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар