Прасета в космоса...Боговете сигурно са полудели...Къде сбъркахме?!...Не знам какво още да напиша... Нямам думи...[quote:0d1ed653f1][b:0d1ed653f1]Стартира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново риалити?!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Humppa
-
Ебати простотията вече и гадните траверси ли триаа да гледаме по телевизията.За тия само бой и тва е.Колега,наскоро ти изтече БАНа,съобразявай се правилата!Вулгарните изкази не са подходящи за форума!Модераторски екип на fiat-bg.orgВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Re: Ново риалити?!
Humppa написа:Не Ви ли писна от ....................Започвам вече с носталгия да си спомням за Къци Вапцаров...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
pr_00f написа:Не е луд тоя който яде баницата а този който му я дава.Това е.Аз телевизор в къщи нямам - да се спасяват.Изхвърлете си телевизорите и проблема се решава.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
coolboby написа:Примерно вечер на вечеря освен да се храните какво друго правите?Реалитата бяха интересни като излезнаха за първи път,като бяха нещо ново.След това се разбра,че са идиотщина,а вече се появиха толкова много,всичките безинтересни и скучни.Апропо,някой гледа ли снощи новия български сериал ? Изненадващо ми хареса,да видим по-нататък дали ще стане бозичка.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ls1 написа:coolboby написа:Примерно вечер на вечеря освен да се храните какво друго правите?Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар