Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупиха ми огледалото на колата!!!!! Нещастници

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Счупиха ми огледалото на колата!!!!! Нещастници

    Здравейте колеги. Днес отивам до колата си и какво да видя на задния прозорец лепната една лепенка на Ботев Пловдив(една жълта и квадратна) викам си някой се базика и даже се засмях.Но после като погледнах кам вратата огледалото виси на кабелите си УМРЯХ ОТ ЯД.Както ще видите от снимките е било счупено с ритник защото имаше кална следа от обувка дори и боята ми е надраскана. От моя съквартирант разбрах че вчера е имало мач Ботев срещу Берое завършил 1:1.Както и да е. Проблема е (както ще видите от снимките),че огледалото е с цвета на колата дори и пластината която го държи за вратата, веднага тръгнах по морги но никаде немога да намеря такова огледало!!!!!!Как можаха точно това да счупят.Всичко това става във Студентски град никога съм нямал проблеми дори с колегите винаги се разбираме за паркирането.Моля някои колега ако има такова огледало и го прадава да помага защото немога да си гледам колата!!!!!!http://tenix.snimka.bg/automobiles/o...85917.17947680
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

    #2
    Винаги като има мач с Ботев е така.Или чупят или бият.По моргите е късмет да намериш същото,пробвай в форума.П.П Ела на някоя среща.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

    Коментар


      #3
      Да бе колега ела на някоя среща да се запознаем ще те утешим за счупеното огледало. Ще намериш не е проблем.p.s. Че те Ботев нали не играят или приятелски мач е бил?
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

      Коментар


        #4
        Колега, по принцип явно твоята кола е пребоядисвана, защото на колите които заводско си излизат с огледала в цвета на купето, цвят има само огледалото, а не самата пластмаса. Вариантите ти са 3:1. Намираш ново и го боядисваш2. Намираш ново, пръскаш двете пластмаси с черен спрей3. Купуваш 2 огледала и си го оставаш небоядисани
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

        Коментар


          #5
          На ъгала на Константин Величков и Пиротска има магазин за бои къдещо могат да ти изработят спрей по поръчка за твоята кола срещу 25лв заедно с лака.
          _/''''''''''''''''''''''''\_
          //---------------\\
          [( )== //// ==( )]
          |_|'------------'|_| ....Punto

          Коментар


            #6
            Аз ти предлагам да си залепиш старото.

            Коментар


              #7
              За моето огледало стана така:Огледало от Италианеца - 40лвБоя от един магазин на Горубляне (забъркват ти я по номера) - 5лв или 3лвТруд за бояджия при пожарната - 10 или 15лвИ нямам забележки. Това е в София, не знам къде си, ама споменаваш Щутгарт...
              Brava 1.6 16V 103hp

              Коментар


                #8
                Не ти трябва никакво огледало.Имаш късмет че счупването е на перфектно място за залепване.От вътрешната страна с армировка и епоксидна смола става по здсраво от новото.Следващия път при опит за счупване,ще си счупи кракът.

                Коментар


                  #9
                  От каското ще ти пишат ново огледало и боя за вратата.Ако имаш каско де.Това в пари е 100-150лв.
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

                  Коментар


                    #10
                    То това днешното не са феновеа .....(цензура).....(цензура)....(цензура) и ....... неми се говориАз също съм фен на БОТЕВ но нямам нищо общо с подобни хулигани.Съжалявам за станалото колега но и аз съм на мнение че може да се залепи.П.П. И още нещо - Берое днес гостуват на Черно Море във Варна (0:0)така че няма как да са играли в Стара Загора с Ботев който е изгоненот А група.
                    http://karate-bg.com
                    Пътна помощ в София

                    Коментар


                      #11
                      Засега го варнах на мястото му.Само ми е итересно как може болта които държи огледалото да го няма.Отварях кората на вратата защото мислех че е паднал вътре но го нямаше.Намерих друг болт и ги съединих двете парчета без да ги лепя,защото имам каско и мисля да го мина.Аз съм студент и живея в Студентски град.А относно срещите все се навивам да дойда,но не ми остава време и най-накрая ще взема да дойда,че има много готини хора в този форум.Благодаря ви за съветите ще се възползвам.
                      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

                      Коментар


                        #12
                        reter написа:
                        Колега, по принцип явно твоята кола е пребоядисвана, защото на колите които заводско си излизат с огледала в цвета на купето, цвят има само огледалото, а не самата пластмаса. Вариантите ти са 3:1. Намираш ново и го боядисваш2. Намираш ново, пръскаш двете пластмаси с черен спрей3. Купуваш 2 огледала и си го оставаш небоядисани
                        Колата не е пребоядисвана сигурен съм защото има стикерче със номера на боята, а пък и не личи.Може би само огледалата са боядисани, но доста добре според мен защото си има перла в боята(като оригиналната)
                        Fiat Bravo 1.6 16 103hp

                        Коментар


                          #13
                          От снимката не се вижда ху6аво - само стойката ли е счупена или и огледалото?Защото имам и само стойка, имам и огледало. Имам и възможност да го 6оядисам в максимално 6лизък до твоя цвят (от останали 6ои от други коли)стойка - 10лв., огледало + стойка -35лв.Така че, ако ти тря6ва може да ми пишеш.Иначе идеята за залепване е много до6ра и определено най-евтиния вариант.Няма какво толкова да му се вманиачаваш.п.с. преди време и на мен ми отнесоха огледалото, само дето 6еше камион.
                          Прикачени файлове
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

                          Коментар


                            #14
                            Само стойката е счупена огледалото е здраво и ела си работи.Засега мисля да го залепя и да го боядисам, но това ще е по Великден.Ако не стане добре може да се разберем с теб П.С Твоето изглежда по брутално
                            Fiat Bravo 1.6 16 103hp

                            Коментар


                              #15
                              Ами тия снимки ги изпрати на Ботев Пловдив с въпрос това ли са техните фенове. Виж дали има в интернет фен клуб на Ботев Пловдив и изпрати и там снимките. И им кажи че вече си имаш сериозна причина да не харесваш този отбор. Поради поведението на феновете му.
                              Bravo 1.6 / 16

                              Коментар

                              Working...
                              X