оплаквам се - кихам, кашлям, подсмърчам.... едвам дишам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
donnna написа:оплаквам се - кихам, кашлям, подсмърчам.... едвам дишам...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Оплакване - аман от тъпанари, които паркират по тротоарите и не оставят място за пешеходците!! Аз с тая количка да летя ли?Да се радват, че съм природно добро същество, че...Оплакване - 3 ден без телевизия, и на мен вече не ми прави впечатление!
За хвалене май няма, като изключим, че довечера ще се освободя от негативната енергия и ще се заредя с мнооого положителна! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Шибан ден, само оплаквания .....Порязох се прилично, на бърза помощ да не разчиташ ....Тръгвам си от работа - някъв идиот ме запушил, няма излизане. В същото време запушил и един гараж, чийто собственик се прибираше от работа.За 5 мин дойде една джипка, закачи въже за идиота и го прати 20метра у къра.Ей така гледах, като на филм стана
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Оплаквам се:Напрежението в работата ми е изнервящо. Или искат да ни правят на луди или просто искат да напуснем! Докато всичко вървеше по план, след смяна на управата всичко тръгнал надоло. Почват да ми крачат по нервичките, некви пиклювци и не знам до кога ще ми издържат нервите. Нахранени шефове винаги ще има, въпроса е кой ще го шибне..... дано ми издържат нервите и да не го нацепя в муцуната, заради долното му държание и склонността му да разревава колежките. Лоша глава му се паднала на раменете...па мойта на моменти ич мъ ни слушаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар