Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се - кихам, кашлям, подсмърчам.... едвам дишам...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      оправяй се, че идват празници и трЕбва да се кърка!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

donnna написа:
        --------Хвалба - хапнах доволно
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - аман от тъпанари, които паркират по тротоарите и не оставят място за пешеходците!! Аз с тая количка да летя ли? Да се радват, че съм природно добро същество, че...Оплакване - 3 ден без телевизия, и на мен вече не ми прави впечатление! За хвалене май няма, като изключим, че довечера ще се освободя от негативната енергия и ще се заредя с мнооого положителна! :D
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

оплаквам се: много работа днесоплаквам се : идва Коледните празници и трябват пари за подаръци-а нема оплаквам се: изпита наближава , а нямам време за четенехваля се; подготвила съм изненада на любимите ми същества

Коментар

Хвалба - подариха ми масло Мобил 0w40, ще гледам да го сменя преди големите студове, да му е густо на тракторчето
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голяма гадост ще ни дадат и аванса и заплатата на куп тази седмица.Гадното е, че ща свърши още на 30 Декември и до другия аванс кво ша прайм?
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Днес си взех едно BMW E36-318i за 200 евро. Има си кусури тук таме, ама за тези пари толкова. Лошото е ,че главата е пукната, но поне има от къде да си набавям евтини резервни части.
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Хвалба - дойде мииииииииии! Имам предвид телевизията!!! Оплакване - снощи пак имаше почерпка на репетиции...червени вина, бели вина...заспах по нощите!
                    Ванга

Коментар

Шибан ден, само оплаквания .....Порязох се прилично, на бърза помощ да не разчиташ ....Тръгвам си от работа - някъв идиот ме запушил, няма излизане. В същото време запушил и един гараж, чийто собственик се прибираше от работа.За 5 мин дойде една джипка, закачи въже за идиота и го прати 20метра у къра.Ей така гледах , като на филм стана
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се:Напрежението в работата ми е изнервящо. Или искат да ни правят на луди или просто искат да напуснем! Докато всичко вървеше по план, след смяна на управата всичко тръгнал надоло. Почват да ми крачат по нервичките, некви пиклювци и не знам до кога ще ми издържат нервите. Нахранени шефове винаги ще има, въпроса е кой ще го шибне..... дано ми издържат нервите и да не го нацепя в муцуната, заради долното му държание и склонността му да разревава колежките. Лоша глава му се паднала на раменете...па мойта на моменти ич мъ ни слуша
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хвалба - вчера направихме един шопинг тур в Джъмбо, слава Богу, нямаше голяма тъпканица! Вече сме готови за рождения ден в неделя. :D Оплакване - купихме на малкия шушон топка и днес я прецака! П.П. Емо, внимавай с тия ножове, бееее!
                          Ванга

Коментар

Похвала.Вчера си внесох капаро за 5 дена на Боровец(през февруари) с любимата и добра компания.Не знам дали е за оплакване,ама новата година ще я посрещна в Бургас.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се: Купих си 4 нови зимни гуми Оплакване: харесах си джанти 18" за лятото и мисля непрекъснато за тях ))
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Оплакване-днес цял ден висях в Търговския регистърХвалба не ме върнаха и всичко беше 6Оплакване нема пари

Коментар

Working...
                                X