Хвалба - закарах колата на мивка.Оплакване - загубена кауза, ще вали.Но нямаше как, не се виждаше какъв цвят е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се:Оправих си спирачките.
Оплаквам се: Има още много неща за оправяне.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Радо, мен алкохолът ме разсънва! Ако бях ударила едно...отиде нощта!liverpool235 написа:Удари едно бързо и бягай към кревата без нерви!Irka_fihi написа:Oплакване - дигнаха ми кръвното на n-та степен!
Ся ще заспя след 100часа!
Оплакване - от снощи не спря да вали!!!
Оплакване - цял ден без нет!!!
Оплакване - МРАЗЯ събота и неделя!
Хвалба - ще се утеша с червено вино!
Хвалба - (само за посветени) - успях да се свържа с майка ми! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване:Трябва да се празнуват:1. Рожден ден на Кристиян2. Бъдни вечер3. Коледа4. Нова ГодинаВсичко това са пари за подаръци, трапезата, гориво за път, няма изгледи за такива!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Трябва да се празнуват:............5. Рожден ден на Ванко6. Имен ден на Ванко и fihi7. Рожден ден на fihikosta написа:Оплакване:Трябва да се празнуват:1. Рожден ден на Кристиян2. Бъдни вечер3. Коледа4. Нова ГодинаВсичко това са пари за подаръци, трапезата, гориво за път, няма изгледи за такива!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Все хубави работи с хубави хора!fihi написа:Трябва да се празнуват:............5. Рожден ден на Ванко6. Имен ден на Ванко и fihi7. Рожден ден на fihikosta написа:Оплакване:Трябва да се празнуват:1. Рожден ден на Кристиян2. Бъдни вечер3. Коледа4. Нова ГодинаВсичко това са пари за подаръци, трапезата, гориво за път, няма изгледи за такива!
Ракията от мене!И аз да се похваля като циганин с бяло дупе имам ксенонче от около седмица и довечера ще го пробвам на дълъг път отивайки към работа!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар