Явор Митев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Абе то да ти кажа, проблема май не е в колата, а в задкурмилното устройство.nai7 написа:Колега няма ли да свършат мъките със тази кола.Явор Митев написа:Живко, много як аватар брате.....
Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика....
...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
Емо Феникса и Иво твърдят, че това става от дупките. Тук при нас са си в такова изобилие, че е абсурд да не хлътнеш в някоя, колкото и да се стараеш.Иначе самата кола не ме е предавала до сега. Все някакви такива подобни субективни простотии по нея
Коментар
-
Де гиди гейове ниедни! Вън от тоя форум!popara801 написа:Понякога се чукаме!Irka_fihi написа:Ама един друг или..?strajaro написа:нашия клуб редовно се удрямеcoolboby написа:Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D

Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Явно е било яма,чак се плаша,Великден ще идвам до Варна и от това което чета и слушам се чудя как ще се измъкна невридим.Вие поне долу горе си ги знаете дупките,ама аз не,вземеш да ми ги очертаеш къде са най-големите за да не хлътна в някой ров.Явор Митев написа:Абе то да ти кажа, проблема май не е в колата, а в задкурмилното устройство.nai7 написа:Колега няма ли да свършат мъките със тази кола.Явор Митев написа:Живко, много як аватар брате.....
Оплаквам се - снощи скъсах пружина. Как става това, направо онемях. Хлътна задницата, докато спра се разсмърдя здраво на изгоряла гума и като я вдигнахме на крика....
...гума аут и пружина на две.Благодарности на Емо Феникса за телефонното съдействие и на Иво Булавто.
Емо Феникса и Иво твърдят, че това става от дупките. Тук при нас са си в такова изобилие, че е абсурд да не хлътнеш в някоя, колкото и да се стараеш.Иначе самата кола не ме е предавала до сега. Все някакви такива подобни субективни простотии по нея
Коментар
-
Да се похваля: Смених си за първи път сам маслото на колата - Голям кеф - Същото както когато си инсталирах Уиндоус за първи път
Стискам палци само да не е и резултата подобен , че не беше много работоспособен компютъра
Оплаквам се : Изтекоха само около 2л. масло , а се чудех защо така трака като дизел
Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Използвай моето компетентно мнение !Irka_fihi написа:Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплаквам се-Оги заключи любимата на поколения ЖТД сектанти тема "Хайде да....". Оплаках се на priest@armenia.org Чакам да ми отговорят.
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Колежке не че нещо ама гледам дискриминираш хомосапиенсите.Не че принадлежа към тях,но глей кво правят в Пазарджик-бой еван и сръбска музика!Да го ева хахахаIrka_fihi написа:Де гиди гейове ниедни! Вън от тоя форум!popara801 написа:Понякога се чукаме!Irka_fihi написа:Ама един друг или..?strajaro написа:нашия клуб редовно се удрямеcoolboby написа:Не я ли беше ударил на връщане от Търново на Шипка. Или друг колега от Ст.Загора беше?vaskoni_1980 написа:оплаквам се ударих си количката и да се похваля утре почивам ще си я правя :D

Да се оплача - не можах да се наспя.И още не съм избрала торта за кръщенето.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Кво му намекваш да си смени накладките ли?Или да реагира навреме?emzo написа:Ония ден подарих накладки Текстар, с поне 15000км живот ...... че нещо не спираш кат хоратаvaskoni_1980 написа:да се похваля днес почгти си пооправих ФИЧО остана ми само капака да поизправя
и други треболий да закача
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Като смених маслото на мойта,когато я взех,източих към литър и малко.. И аз тогава се бях зачудил,що колата тракаше като дизел.. После не се чуваше как работи.. :DruNNer написа:Да се похваля: Смених си за първи път сам маслото на колата - Голям кеф - Същото както когато си инсталирах Уиндоус за първи път
Стискам палци само да не е и резултата подобен , че не беше много работоспособен компютъра
Оплаквам се : Изтекоха само около 2л. масло , а се чудех защо така трака като дизел
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар