Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).А колата ти, човеко, (Руди) е направо жестока! Нереална! Евалла за поддръжката!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="coolboby"]На 28.03 Цветница - ден неделя. Както знаеш, момата е и именничка! :DМа ша дойдиш - нъцки, кат та знам къв си сериозен...Irka_fihi написа:Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).Идвам! Кога е кръщенето
Съвсем сериозно !
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля: Днес най-накрая колата ми и дойде ред да отиде при газаджиите(отсъстваха преди това) и ми оправиха проблема, който се оказа някакво маркуче излязло от изпарителя (вероятно вакум ли незнам, не им разбирам на газовите) Как не съм го видял до сега незнамFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Сега ако кажеш че не са ти взели и пари.......отивам и аз при същите газаджииreter написа:Да се похваля: Днес най-накрая колата ми и дойде ред да отиде при газаджиите(отсъстваха преди това) и ми оправиха проблема, който се оказа някакво маркуче излязло от изпарителя (вероятно вакум ли незнам, не им разбирам на газовите) Как не съм го видял до сега незнам
Коментар
-
Колега, правилно май правиш че само четеш. Виждаш какви забележки ти се правят като изкажеш мнение. Ама иначе никой не гледа датата на регистрацията ти. И аз мислех да правя като тебе ама не ми издаржат нервичките.Незнам за хвалене ли е или за оплакване:утре ще ходя с моята кола да Варна, а като слушам и гледам по телевизията какви дупки имат ми се реве.кроко61 написа:Кога пък станаха 28 мнения.Как си върви времето.Последно ги броих до 2,75-2,8 а те се изтърколили.Добре е да ти се напомнят,, бройките,,и затова е форума.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Препоръчвам ти гиkrasio_79bs написа:Сега ако кажеш че не са ти взели и пари.......отивам и аз при същите газаджииreter написа:Да се похваля: Днес най-накрая колата ми и дойде ред да отиде при газаджиите(отсъстваха преди това) и ми оправиха проблема, който се оказа някакво маркуче излязло от изпарителя (вероятно вакум ли незнам, не им разбирам на газовите) Как не съм го видял до сега незнам
То за такъв случей не съм чувал, хем да имаш гаранция, хем пари да даваш
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Няма ли от къде да вземеш назаем някои БТР.z_sutrov написа:Колега, правилно май правиш че само четеш. Виждаш какви забележки ти се правят като изкажеш мнение. Ама иначе никой не гледа датата на регистрацията ти. И аз мислех да правя като тебе ама не ми издаржат нервичките.Незнам за хвалене ли е или за оплакване:утре ще ходя с моята кола да Варна, а като слушам и гледам по телевизията какви дупки имат ми се реве.кроко61 написа:Кога пък станаха 28 мнения.Как си върви времето.Последно ги броих до 2,75-2,8 а те се изтърколили.Добре е да ти се напомнят,, бройките,,и затова е форума.
Коментар
-
[quote="Irka_fihi"]Ако ме поканиш като хората, ще дойдаcoolboby написа:На 28.03 Цветница - ден неделя. Както знаеш, момата е и именничка! :DМа ша дойдиш - нъцки, кат та знам къв си сериозен...Irka_fihi написа:Ми за съжаление, тоя път ще си плащаме ние, а ще пият се убави ора (ще има и форумски).Идвам! Кога е кръщенето
Съвсем сериозно !
Ей го къде е София - 2 часа път !
Коментар
-
blondi_74
Да се оплача и аз: снощи в 22.30 спуках гума на междуселски път, на всичкото отгоре като вземах крика и другите инструменти без да искам се праснах с вратата в лицето и сега не само очите ми са сини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , кошмара беше пълен,когато разбрах, че болтовете на гумата не могат да мръднат, на вулканизатора ми ги бяха затегнали с пистолета така, че за вечни времена да си останат там
няма да коментирам че в последствие се оказаха два къси и два дълги болта
...и да се похваля че благодарение на един колега отзовал се на молбата ми за помощ, след кратко време бях отново в движение, дано никога не ви се случва нещо подобно... определено не се забравя лесно
Коментар
-
Ееее колко е хубаво да имаш приятели от Фиат Форума. :D :D :Dblondi_74 написа:Да се оплача и аз: снощи в 22.30 спуках гума на междуселски път, на всичкото отгоре като вземах крика и другите инструменти без да искам се праснах с вратата в лицето и сега не само очите ми са сини Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , кошмара беше пълен,когато разбрах, че болтовете на гумата не могат да мръднат, на вулканизатора ми ги бяха затегнали с пистолета така, че за вечни времена да си останат там
няма да коментирам че в последствие се оказаха два къси и два дълги болта
...и да се похваля че благодарение на един колега отзовал се на молбата ми за помощ, след кратко време бях отново в движение, дано никога не ви се случва нещо подобно... определено не се забравя лесно

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар