kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !
Collapse
X
-
Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума.Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума.Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
чл.8 (3) Адвокатът не може да:1. рекламира своята дейност;2. прави сравнение с други адвокати относно качеството на адвокатската си работа, обема и успеха на практиката си, размера на адвокатското си възнаграждение;3. обещава постигането на конкретни резултати;4. обявява имената на свои клиенти.
Коментар
-
Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума.Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.И примера е: Ще ви спечелим дело, което и без защита ще падне. По процедура. И пишман адвокат да си, все тая, никой няма да стигне до твоите услуги.
Прикачени файловеШОФИРАЙ ЖАДЕН, ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН !!!
Коментар
-
Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума.Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Malone написа:Нарушение е също да се рекламираш без разрешение от ръководството на форума.Не за друго, ами темата е "ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !", ама ... срещу 100 лева на година.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bau написа:Съжаляваме ако сме те обидили по някакъв начин. Идеята на темата е доста по различна от това което пишеш. Идеята е - зададен въпрос / отговорНищо повече.... !!!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
van_dal написа:Аз имам проблем с КАТ, проблема ми е, че не си вършат работата. Днес на кръстовище( на пожарната) трета кола на червения светофар е патрулка, задминава ги БМВ Х5 с Iphone в ръка до ухото, пресича пътя на 2 коли с предимство и правейки ляв завой без да укаже маневрата с подходящия пътепоказател минава на червено. Прозореца на пртрулката е отворен леко и аз им викнах: Хайде де, хванете го! Изгледаха ме, светна зелено и отпрашиха да си пият кафето.....Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Имам и аз един въпрос:Разполагате ли с актуалния регистър на одобрените за използване средства за контрол на скоростта използвани от КАТ?Процедурата по одобряване на типа се извършва от БИМ ( http://www.bim.government.bg/ )Регистърът е публичен, единствено е нужно да се заплати такса за достъп до него.Шифърът под който се водят те е С3601-Радарни скоростомери.По специално се интересувам дали поставените миналата година кутии а отскоро и пълнеж в тях са преминали подобна проверка за одобряване на типа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар