pecata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето ги и новите джанти! (снимки 2-та стр.)
Collapse
X
-
pecata написа:VooDoo написа:Почти съм сигурен ,че ширина от 185 мм. на джанта 7J няма да стои добре- 195 или 205||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Джантите изглеждат много добре! А за парите са направо перфектни.Колкото до разпъването... доколкото си спомням на 6,5J се монтират 195/205 (на едната кола са ми такъв размер джантите и така пише в книжката), съответно би трябвало на 7J - 205/215, т.е. съгласен съм с колегите, че "за 185 забрави".
Коментар
-
Ако позволиш да ти дам един съвет от препатил човек:Не слагай гуми 205/15.Аз на моето Типо сложих такива и опираше.Джантите бяха 7J/15/ет29.Сложи си 195/15,това е оптималната гума за 15 цолови джанти за Типо.Иначе джантите са доста хубави.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Гуми на 205 няма да си сложа дори да са ми подарък.Често се возим по 5 човека + пълен багажник и съм сигурен че ще опира.Отпред в завой също съм почти сигурен че ще опира.Днес мерихме отворите с един колега (за капачки) и предстои да направим една да видим как ще е.Материала е неръждавейка 1.5ммИмам и 2 комплекта спортни пружини които съм в дилема дали да сложа,ще изглежда яко с 15-ките да се свали малко.Имам едни червени пружини с сини амортесиори,комплект макферсън.Неги знам обаче колко свалят.На тях пише EWS300600IVA,като между цифрите има ето такъв знак "/". По тези цифри може ли да се извлече от някъде информация за пружините?п.п.Колата е 1.4 93-та 70 кончета.Да очаквам ли с новите джанти и гуми 195/50 някъкво сериозно спъване и вдигане на разхода при нормално каране.И някъде има ли в нета каталог с размерите на гумите които производителя на колата препоръчва?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
ето тук има един калулатор незнам обаче дали ще ти свърши работа.знам само че разликата като е в червено не е добреhttp://www.kamortires.com/calculator.php?lang=bgдано съм ти бил полезен :D
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
На "Типо" 1.4 му дават стандартно гуми 165/70/13 според AUTO.RU Като сравниш този размер със 195/50/15 с калкулатора излиза ,че вторите са с 15 мм. по-голям диаметър. Тази разлика е оцветена в зелено, което значи че тези гумите ще станат на "Типо"-то.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
А ако е типо с 4 диска и абс немогат да се сложат 13киЧестито за покупката колега, пробвал ли си ги дали не изкачат твърде много отпред за да опират в калника, защото си взех 4 джанти 15/7J ET27 и с гуми 195/50 са точно на ръба на калника и имам съмнение, че може в някоя дупка да стане гаф
'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар