Чудя се ако боядисам само спиците и зад тях в бяло,а борда си остане лъскав как ли ще изглежда,или пък целите бели.Някой ако има желание нека се заиграе на фотошопа.В сряда ще са при мен.Напролет ще си купя летни гуми и ги слагам на Типото,до тогава спокойно мога да ги боядиша.За жалост нямат капачки,ама и така ми стоят добре на окото. ЕТ29 какво значи-че ще са по изнесени навънка ли?
Днес пристигнаха:Измих и снимах само 2,ама всичките са в супер състояние.С оригинални втулки momo ама е ситен шрифта и апарата неможе да ги хване. ЕТ30 7j 15цола 4х98Ако някой има възможност нека ги оцвети бели на фотошопа да видя как биха изглеждали.Ще почна да им търся летни гуми.Ако може някой да даде снимка да видя как седят гуми (колко опънати) с размер в ширина 175,185,195 на 7J за да видя какво да търся.Ще ми се по тесни.п.п.200лв ги плащах.Какво ще кажете,добра ли е сделката (идеално прави са)?
Цената е много добра,джантите са готини аз ги имам подобни утре ще ги снимам и ще ги видиш карам ги със 195/50/15.Със здраве да си ги караш и като вземаш гумите гледай да има ръб за да пази джантите като спираш близо да тротоари.
Цената е много добра,джантите са готини аз ги имам подобни утре ще ги снимам и ще ги видиш карам ги със 195/50/15.Със здраве да си ги караш и като вземаш гумите гледай да има ръб за да пази джантите като спираш близо да тротоари.
Твърдо е ама всичко си има цена,иначе е по стабилна на завоите.Моите са OZ миналото лято ги взех за 300 лв със гумите почти 1 към 1 са със твоите само дето са със 4 дупки.Излъгах те сега съм със 195/55/15 лятото слагам на 50 но и със 55 пак си друса,сега ще станеш по внимателен към дупките по пътя.
Джантите са добри, но трябва да измислиш някакви капачки за тях. Гледам са със 8 дупки-сигурно 4/98 и 4/100. Според мен гуми 205/50/15 са също добър вариант.
Можеби ще сложа 185/60/15 или на 55.Профила ще го определя лесно.Ширината ме притеснява,чудя се дали няма да седи много опъната гума на 185,ама немога да намеря в нета снимка да видя как стои.Помеждудругото от 5 месеца събирам точно определени неща за колата,предстои и сериозна промяна интериорно и екстериорно.Искам да стане уникална за България в стил SHOW CAR и ще стане.Няма да се ползва за ежедневка.Наистина съм замислил нещо доста сериозно.Общата идея е колата да остане удобна и практична,но в същото време да изглежда много оригинално и нахално.Тези джанти случайно ми харесаха и реших да ги добавя.Идеята ми за джанти беше за 16-ки,но тези ме кефят много и ще са те.
Джантите са добри, но трябва да измислиш някакви капачки за тях. Гледам са със 8 дупки-сигурно 4/98 и 4/100. Според мен гуми 205/50/15 са също добър вариант.
И аз като ги видях първо на снимките колега и аз си помислих,че са с 8 дупки,уви само с 4 са.На снимката изглеждат 8,но другите 4 са някви вдлъбнатини.Колкото до капачките-да колега ще има някъкви.Най-вероятно от 1.5мм ламарина нераждавейка ще се направят капачки и ще се пръснат черен мат.Върху капачките на лазер ще се изгравира скорпиона на Абарт с ширина на линията (контура) около 3мм и ще бъде в бяло за да изпъква.Така съм го замислил.
Коментар