Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето ги и новите джанти! (снимки 2-та стр.)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pecata написа:
    VooDoo написа:
    Почти съм сигурен ,че ширина от 185 мм. на джанта 7J няма да стои добре- 195 или 205
    Точно за това колега търся и в момента по нета снимка,защото незнам как ще изглежда.
    Няма какво да търсиш снимки,брато. Мойте джанти са 7J с гуми на 205 и стой идеално. 195 също мисля,че ще стои добре, но за 185 забрави. Освен ако не търсиш ефекта ,който съм виждал по разни "ГОЛФ" 2-ки със разпънатите гуми.
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Точно този ефект искам да избегна,защото този ефект ще пре*бе борда на някоя дупка.Ще са на 195 явно.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

хубави джантета
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Една идея за цвят - алуминиев сребрист металик или хром полиран почти до огледално отразяване ... но иска повече занимавка от бялото определено.
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

pecata написа:
            VooDoo написа:
            Почти съм сигурен ,че ширина от 185 мм. на джанта 7J няма да стои добре- 195 или 205
            Точно за това колега търся и в момента по нета снимка,защото незнам как ще изглежда.
            Слагай 195/50/15! Това е доста оптималната 15ка и на типото ще са му екстра! Иначе ефекта на опъване е далече даже и със 185. За да се стречне една гума трябва поне 8-9j джанта и нагоре!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Джантите изглеждат много добре! А за парите са направо перфектни. Колкото до разпъването... доколкото си спомням на 6,5J се монтират 195/205 (на едната кола са ми такъв размер джантите и така пише в книжката), съответно би трябвало на 7J - 205/215, т.е. съгласен съм с колегите, че "за 185 забрави".

Коментар

Ако позволиш да ти дам един съвет от препатил човек:Не слагай гуми 205/15.Аз на моето Типо сложих такива и опираше.Джантите бяха 7J/15/ет29.Сложи си 195/15,това е оптималната гума за 15 цолови джанти за Типо.Иначе джантите са доста хубави.
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Гуми на 205 няма да си сложа дори да са ми подарък.Често се возим по 5 човека + пълен багажник и съм сигурен че ще опира.Отпред в завой също съм почти сигурен че ще опира.Днес мерихме отворите с един колега (за капачки) и предстои да направим една да видим как ще е.Материала е неръждавейка 1.5ммИмам и 2 комплекта спортни пружини които съм в дилема дали да сложа,ще изглежда яко с 15-ките да се свали малко.Имам едни червени пружини с сини амортесиори,комплект макферсън.Неги знам обаче колко свалят.На тях пише EWS300600IVA,като между цифрите има ето такъв знак "/". По тези цифри може ли да се извлече от някъде информация за пружините?п.п.Колата е 1.4 93-та 70 кончета.Да очаквам ли с новите джанти и гуми 195/50 някъкво сериозно спъване и вдигане на разхода при нормално каране.И някъде има ли в нета каталог с размерите на гумите които производителя на колата препоръчва?
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

ето тук има един калулатор незнам обаче дали ще ти свърши работа.знам само че разликата като е в червено не е добре http://www.kamortires.com/calculator.php?lang=bgдано съм ти бил полезен :D
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Е в червено е Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 !
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

На "Типо" 1.4 му дават стандартно гуми 165/70/13 според AUTO.RU Като сравниш този размер със 195/50/15 с калкулатора излиза ,че вторите са с 15 мм. по-голям диаметър. Тази разлика е оцветена в зелено, което значи че тези гумите ще станат на "Типо"-то.
                        SEAT Leon Cupra 300
                        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

А ако е типо с 4 диска и абс немогат да се сложат 13ки Честито за покупката колега, пробвал ли си ги дали не изкачат твърде много отпред за да опират в калника, защото си взех 4 джанти 15/7J ET27 и с гуми 195/50 са точно на ръба на калника и имам съмнение, че може в някоя дупка да стане гаф
                          Прикачени файлове
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T.Мойте са ЕТ30 мисля че няма да има ядове.VooDooКолата дойде с гуми 165/65/14 зимните са ми 175/65/14
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

ЕТ30 е повече от ET27, но при теб мотора е по-лек и може да си по-вдигнат знам ли
                              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                                ЕТ30 е повече от ET27, но при теб мотора е по-лек и може да си по-вдигнат знам ли
                                ...което,всъщност,означава,че джантата стои по-навътре в калника.
                                ===============================
                                // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                                ===============================

Коментар

Working...
                                X