това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегата
Прикачени файлове
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Около 15:30 на кръстовището на Раковска и Сливница освирках колегата Dandy,но май не ме видя
Не съм те видял колега, бяхме се събрали сумати народ в колата, и нещо се бяхме заприказвали, така че това е причината. Ще ме извиняваш и другия път залепни на клаксона
Около 15:30 на кръстовището на Раковска и Сливница освирках колегата Dandy,но май не ме видя
Не съм те видял колега, бяхме се събрали сумати народ в колата, и нещо се бяхме заприказвали, така че това е причината. Ще ме извиняваш и другия път залепни на клаксона
Забелязах,че си лафехте и аз пък набивах някакъв дюнер и ми беше малко трудно да залепна на клаксона,но нищо next time :D
това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегата
Това ми е колега от работа. Стикера съм му го дал аз. Регистриран е, но рядко посещава форума
снощи забелязано тъмно синьо или черно браво в центъра на Перник с наспис "Fabrica Italiano Automobili Torino" с малкия стикер долу в ляво и голям стикер на другия форум. доста често го забелязвам, но снощи видях и малкия стикерда си признава кой е
Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар