Вчера на магистрала Хемус тъмно браво с рег: 9613, но не запомних кой град беше... Аз бях с слъжебанта кола (едно зелено берлинго) освирках го, мигах му, но мисля че не разбра за какво и дали въобще разбра че му свиркам
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегата
Хахахах...признавам без бой Аз бях Ходя да тичам там когато съм свободен и времето го позволява,а ти колега...и ти ли спортуваш там или си от тези с детските количките?
браво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
В стилото съм се возил ... цялото е раздрънкано ... даже се дава под аренда ... нек’ви проблеми там с газта е имало ... Абе ако е колега от форума - за линчуване е :D
това е в уличката обособена като паркинг на западния парк (след централия вход). не знам как да я определя точно уличка ли, локално ли, но който е нимавал от там се сеща (по сливница преди моста на захарната)действието се развива вчера към 19:30. да си признава кой е колегата
Хахахах...признавам без бой Аз бях Ходя да тичам там когато съм свободен и времето го позволява,а ти колега...и ти ли спортуваш там или си от тези с детските количките?
аааа не, в никакъв случай не съм от тез с количките.... не ми е дошло времето още иначе се разхождах там на сравнително по-чист въздух, а и от скоро съм собственик на ролери и си търсех местенце за каране. Докато се мотаех засяках доста хора да тичат по, ако мога да нарека главната алея, почти е сигурно че сме се засекли значи
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
аааа не, в никакъв случай не съм от тез с количките.... не ми е дошло времето още иначе се разхождах там на сравнително по-чист въздух, а и от скоро съм собственик на ролери и си търсех местенце за каране. Докато се мотаех засяках доста хора да тичат по, ако мога да нарека главната алея, почти е сигурно че сме се засекли значи
Ами колега ако искаш прави скайп на ЛС тъй съм и веломан и може да измислим нещо...я бира,я спорт
браво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
В събота, в кв.Слатина - тъмно Браво с плевенски номер ЕН6181... Мина няколко пъти покрай нас (бяхме пеш със жената)... Първия път шофьора даже май се загледа в нас, защото ние се обърнахме след колата и коментирахме оживено
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар