Бързо да си признава кой беше с китосаното сребристо Браво около 13:40 на кръстовището на Шести септември и Победа. Колата беше с кръгъл стикер на задното стъкло.
на bachev бравото беше спряно в Бургас пред блок 47 в Бр. Миладинови
Кайййй чесно, че някой ме е видял Бях за няколко часа в Бургас да се видя с роднини и един от форума. Да си признае и той и да ми постне хубавата снимка веднага
В неделя по пладне колегата Каролев беше забелязан на метри от неделната среща на форума да се изнизва в посока Надежда (може би), маскиран зад тъмни слънчеви очила. Нямаше как да не забележа големия, и долу вдясно - малкия стикер на задното му стъкло.
За съжаление няма кой да се смили над нас (Мтел), затова някои работим и неделя. Сори, за което не дойдох, ще гледам да намина някоя неделя. Обещавам.
Колегата Bachev(ако не се лъжа), на светофара на Румънкото посолство около 17ч. Добре че ми свирна, иначе се бях забляла някъде и нямаше да го видя изобщо :D
Колегата Bachev(ако не се лъжа), на светофара на Румънкото посолство около 17ч. Добре че ми свирна, иначе се бях забляла някъде и нямаше да го видя изобщо :D
Аз аз Не видя ли якия стикер долу в дясно "bachev" :P Специално съм го сложил да ме познавате :P
Коментар