Кофти ситуация, кофти, когато е и на някой евентуален познат. Съболезнования за получилия се скрап.Поуката - дръжте си изправни и газовите извращения дето си ги слагате по голите за по-евтино. Аз лично си купих дизелак за да не се изкушавам да слагам газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъка-а-а-а!Нямам вече Пунто!
Collapse
X
-
Не е лоша идея тогава да отворим тема, кои пожарогасители стават! Проблема е че не може да знаеш докато не изгасиш поне една кола!Щом си хванат пламъците, няма спасение, само пожарната. Пожарогасителите са за дребни неща.Мисля че на всеки може да се случи. Нещо запалимо в багажника на комби, недръпната щора и оставено цял ден на слънце - ето ти начин!z_sutrov написа:Аз видях как с 2-3 пожарогаситела точно от тая цена колата си изгоря. Тея дето ги продават по Илиянци и друготе позари неструват за нищо.Колега, веднага снимка на багажника с налично вътре - аптечка, пожарогасител, жилетка, триъгълник, изрядно напомпана резервна гума!Аз си взех, 16лв от илиенци, прахов, пълнещ се. За 16лв....нищо не са.Въпроса е че дизела не би се запалил толкова лесно. Виж докато карах типо на газ и бензин...и си спомням че нямах изряден пожарогасител а некъв спрей....тръпки ме побиват.В тази ситуация сте ми много интересни като започнете да давате напътствия кой какъв шофьор е, а самите вие не сте изрядниколега точно и аз се замислих че трябва да си купя пожарогасител ...
Поздрави.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Газовите извращения въобще не трябва да се слагат.Аз това говоря непрекъснато но няма кой да слуша.На българина да му имаш акъла след като му дойде.Има и една друга поговорка:като се обърне колата-пътища много.jenshen73 написа:Кофти ситуация, кофти, когато е и на някой евентуален познат. Съболезнования за получилия се скрап.Поуката - дръжте си изправни и газовите извращения дето си ги слагате по голите за по-евтино. Аз лично си купих дизелак за да не се изкушавам да слагам газ.
Коментар
-
Стефчо, абе дизеловите и бензиновите автомобили не горят ли? Вчера видях как гори един микробус дизел (до Таурс МОЛ - Варна). За съжаление винаги може да се запали един автомобил. Няколко пожарогаситела непомогнаха. Въпроса е да си подържаме автомобилите чисти, без лесно запалими неща в тях. В двигателния отсек да няма много омаслявне, да си проверяваме горивните магистрали от време на месец - два. При засилена миризма на съответното гориво, да спрем и да огледаме добре от къде мирише и да се предприемат мерки. При нарушена цялост на изолация на кабел, да го изолираме. Пушачите да внимават как палят и къде си изтърсват пепелта. Да не пренасяме гориво в пластмасови туби, а само в железни. Само по такъв начин има шанс да се опазим от нежелан инцидент.Stefan Hadjov написа:Газовите извращения въобще не трябва да се слагат.Аз това говоря непрекъснато но няма кой да слуша.На българина да му имаш акъла след като му дойде.Има и една друга поговорка:като се обърне колата-пътища много.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар