Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит БАН на един Ценител

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Честит БАН на един Ценител

    Да, правилата са правила, те са такива за да се спазват. Форумът е отражение на обществото ни. В него има от всичко. Но май духът изчезна...Има един индивид, чиито появи в определени теми обикновено водят до катинарче на темата. И до това, че някой получава я бан, я предупреждение. Да, въпросния индивид не е нарушил добрия тон, формално не е нарушил правилата, но присъствието му в началото предизвикваше интерес, забавлявахме се с него подобно на европейците, които се забавлявали на представителите на различните раси от новооткритите територии, та дори ги затваряли в клетки. Да, но както от много шоколад ти става горчиво, така и забавлението с гореспоменатия индивид започна да ни излиза през носа. Лично аз, както разбирате, съм се примирил с надвисналия над мен БАНан, а и като се замисля той няма да ми горчи много. Лично аз, разбирайки, че приносът на човекът, обект на този пост към форума е неоценим и поради това той може без много други редови потребители, но не и без него, (не)смирено ще дочакам да получа своя дял от жълтите тропически плодове. А дотогава - дотогава ще си играя. Като децата, които дразнят маймунките в зоологическите градини. П.С.В дипломацията има един готин подход да се оттървеш от някого, да нямаш нямаш формален повод за това. Обявяваш го за "persona non grata". За мен въпросния съфорумец е персона нон грата в моите теми ( колкото и да са оскъдни ), включително и тази. Доколкото и е писано да съшествува.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

    #2
    Колега,освен че умееш да се изразяваш красиво, друго не разбрах от поста ти.Протестираш срещу нещо или искаш нещо?
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #3
      Lane Staley, с много от постовете ти и мненията ти съм съгласен. Но с този не съвсем. Надявам се не си от онези, които искат да се пишат само положителни неща в темите. Ако някой друг, който и да е беше написал, че е палил кола и карал при минус 40, едва ли щеше да се породи такъв спам. За някой неща и аз и ти и ele сме прави, за други не. Но колкото и да не е права не е обидила никой грубо и първосигнално, нещо, което въпросният "ценител" направи. Че той дори не може да напише едно изречение без правописна грешка. Пише в тоя форум от 1 месец и вече взе да дава кардинални оценки за някои от нас и да обижда. Евала на ele, че не падна на неговото ниво и не му отговори подобаващо. Ако ти мислиш, че тя е дразнеща, глупава или каквото и да е, просто я игнорирай, поне докато не те засегне лично. Но ти си потребител на този форум, тя също. Колкото тя трябва да се съобразява с теб, толкова и ти трябва с нея. Факт е обаче, че много хора я нападат, факт е, че понякога без причина. Мое мнение.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

      Коментар


        #4
        Напълно подкрепям наложеният БАН на Ценител.Колкото и да не са приятни някои постове във форума, не мисля че трябва да водят до каквито и да било обиди.Запознавал съм се лично със Ценител и останах с добри впечетления от разговора ни.Наистина се учудвам на някои от коментарите му.Отдавам ги само на буйната му младост.Надявам се да се вразуми и след изтичането на наказанието да продължи да посещава форума.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

        Видео от Италфест 2011

        Коментар


          #5
          За такива думи всеки в този форум ще получи същото. Просто така се случи че аз ги прочетох първи.Да се спори по една тема е едно - да се обижда някой затова че не споделя същото мнение е друго.Може ele често да е с различно мнение по темите които дискутираме, но това не дава на никой право да я обижда по този начин.Същият потребител на 16 Юли беше предупреден за обида отново към нея. Днес - 21 Юли е видно че предупреждението не е изиграло своята роля.Сега ще изчакаме 3 месеца ...

          Коментар


            #6
            Не одобрявам обидите, но колко теми ще заключите?Колко потребители ще си отнесат предупреждения, БАНове и какво ли не? Прави или не в реакциите си, всеки сее каквото жъне. Щом вършитбата и е такава, значи такова семе е посяла.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

            Коментар


              #7
              Или пък всеки жъне каквото сее :D
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

              Коментар


                #8
                Lane Staley написа:
                Не одобрявам обидите, но колко теми ще заключите?Колко потребители ще си отнесат предупреждения, БАНове и какво ли не? Прави или не в реакциите си, всеки сее каквото жъне. Щом вършитбата и е такава, значи такова семе е посяла.
                А ти освен ’характера’, който проявява тук, виждаш ли други основания за бан?Щото ние очевидно не, а това според правилата не е за бан.Всеки има правото и възможността да игнорира в главата си темите и мненията, които не му харесват като позиция, ако не - да спори както правите.Но излезе ли се извън рамките на добрия тон - там се намесваме ние. Такива са правилата, защото това е приложимо.Всичко друго е строго субективно.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

                Коментар


                  #9
                  style34 написа:
                  Или пък всеки жъне каквото сее :D
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Днес не съм в кондиция... Няма да го оправя, нека си стои така.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                  Коментар


                    #10
                    Мен ако питате - проблема Е в темите, а не личностно, защото наблюдавам поголовно изглупяване и затъпяване на темите във форума, което логично води до тъпотии и простотия вътре Пък ако не ме питате - САМО БСП

                    Коментар


                      #11
                      Не одобрявам обидите, но колко теми ще заключите? За обидите - ясно.За заключването - никой няма интерес да се заключват теми.Вината за заключването, както пише и колегата по горе е в самата тема. И косвено в хората писали в нея.Как да не заключа тема със заглавие "Моля за мнението ви за японските автомобили" в която се обсъжда всичко друго но не и автомобили?И за капак - коментари за сексуалния живот на някой писал в нея ...

                      Коментар


                        #12
                        В крайна сметка за какво се обяснявате, модератори.Вие сте в правото си по собствена преценка да триете, заключвате, предупреждавате и т.н.Ако имате проблем с оценката им (оплакване от модератор), то в правилата е казано каква е процедурата натам п.п. Кофти за някой в случая, че най-висшата инстанция за оплакване е заключил темата и БАМ-нал потребителя.Няма на кого да се оплачете :D
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

                        Коментар


                          #13
                          Ами, поведението на този потребител, за когото говори колегара Lane Staley действително е чудато. По мои наблюдания, тя има два подхода за влизане в конфликт:1. Понякога апострофира потребител с изключително провокативен (макар и не груб) тон, и то най-често на някоя морализаторска тема - "вие сте потенциални убийци на пътя, вие сте закононарушители, вие сте безотговорни, вие сте такива и онакива". Това, действително не е директна обида, но при всички случаи не е възможно най-добрият тон, който може да се държи на 1/ непознат, 2/ пълнолетен гражданин, 3/ често с нейното образование 4/ още по-често с нейните възможности и интелект. Мен един път ме апострофира ни в клин ни в ръкав с недотам любезното изказване, че "дрънкам глупости", тоест съм глупак. Не й останах длъжен, затова не съм искал каквато и да била "справедливост", но ако ми беше кипнало, можех да я нахраня доста по-сериозно.2. В други случаи, съответната колежка просто хвърля някое провокативно или безумно изказване, при което й се нахвърляме всички, а тя в крайна сметка заема позата на наскърбена и на жертва. Добре, правилата са си правила, тя не ги нарушава, но не може ли поне неофициално да й се казва, че излишно провокира останалите с (често) истеричните си изводи, че сме убийци на пътя, например, че сме гъзари, които застрашават живота й и т.н. :D Тук не става въпрос за дърлене от време на време, както правим всички, особено и аз Става въпрос за систематично провокиране - някаква истерия ли, не знам как да го нарека... Защото ми прави впечатление на интелигентен и начетен човек иначе. :D Напълно съм съгласен с наложения бан.
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

                          Коментар


                            #14
                            След прочетеното от вас и колегите,стигам до извода-да нов съм,ама дамата заслужава също един бан.Моите уважения към нея,ама за един час в който чета нейните изказвания и мен малко ме дразни.
                            Роден да бъде уайлдър

                            Коментар


                              #15
                              Макар, че и тази тема ще бъде заключена скоро време искам и аз да се включа с 2-3 реда! Правилата са си правила, трябва да се спазват. БАН-а е вече крайна мярка ако някой нарушава правилата нали така? Добре и аз имам наказание, разбирам грешката си и затова не е повтарям. Само едно не ми е ясно - какъв инат трябва да си да виждаш как скапваш настроението на повечето хора, да гневиш, ядосваш, изкарваш извън релси почти всички и накрая бегом в опозиция? Всеки нормално мислещ човек ще отстъпи когато вижда, че внася смут и раздор. Мисля, че тук вече трябва да се прескочи голямото его и пренаситеността на някой отрицателни качества, и за да се изкажа по интересно, да си направи форумно харакири .
                              MB 280 S W108 67' - pickUp
                              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

                              Коментар

                              Working...
                              X