paralesa, както каза има тъпи жени шофьори, ама има и такива, които могат и да карат.Ти до сега не си ли виждал мъж шофьор, който да не може да кара?По твоята логика ето ти видеа, за тъпи изпълнения http://www.youtube.com/watch?v=mkNgY...lay:da023a39И накрая за кефаhttp://vbox7.com/play:c33a282cЕдно от лошите неща главно за мен е, че жените шофьори които знаят, че не могат да карат, си го знаят и това е, за разлика от мъжете - питай от 100 шофьори мъже, които не могат да карат, да видиш, че макс. 1-2 ще си признаят.
Ама това със смартчетата - те са с ляв волан, а жените излизат от дясно
Immortal идвам ли в Ямбол задалжително имаш едно черпене и от мен, момчета аз карам марея при това комби нямам претенции да съм голям шофьор но практиката учи а аз съм понаучила някой неща, неискам да променям а и немога мнението ви за жените но има и мъже, които са по страшни от нас жените
Дидо усещам как жена ти вече е на опашката за картечници. .Що се отнася за жените шофьорки-ще се въздържа от коментар,но никой не се е родил научен.А верно колегите щом искат девойки да се обърнат към друг форум или "Адрес 4000",тука си има готини девойки,само дето рядко (никога )не се появяват на срещите
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Дидо усещам как жена ти вече е на опашката за картечници. .Що се отнася за жените шофьорки-ще се въздържа от коментар,но никой не се е родил научен.А верно колегите щом искат девойки да се обърнат към друг форум или "Адрес 4000",тука си има готини девойки,само дето рядко (никога )не се появяват на срещите
Колега , с това (никога) можеш да обидиш някоя друга колежка .
Ааааа май май ти не посещаваш срещите ,или ако си си гледал другаде
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Здравейте и от мен......много прясна колежка съм за вас фиат-форумци, но реших да драсна и аз някой друг ред по темата.......нека да разбия всеобщото мнение за жените тук....че карали Брава, Браво, Мареа, Пунто и рядко Типо......е значи ей ме на.....аз пък карам Уно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ....старо е почти колкото мен, но пък от време на време си ме вози, стига да не му се строши нещо за което е необходимо специална техничека помощ!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Отностно жените шофьори - нека не засягаме темата, защото съм виждала почти всичко - дори и жена Тираджийка , така че коментарите са абсолютно излишни....има жени и жени, както има мъже и мъже.......чувала съм много коментари "Жена шофьор и негър скьор" и какво ли не, но в крайна сметка, важното е всички да сме равни по пътищата и да пазим не само себе си, а и останалите участници в движението.А отностно срещите - още не съм разбрала точно кога и къде се събирате Софиянците, за да посетя една ваша сбирка - ей така за едното сокче
Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Ееее. ама вие хем искате жени тук във форума, хем веднага ги почвате как не можели да карат и т.н.Дори и да се регистрират, като видят как говорите за тях, веднага ще си изтрият профила А жени тук във форума си има, и то доста хубави... Нужно е само едно разглеждане на темата "Кой кой е" А на някой ако все пак му липсват жени, да търси в gepime.com, не тук
Дидо имаш едно пиене от мен!!! Иначе на колегите да им кажа, защото явно личи, че не знаят - има си други теми за плюене на жените шофьори. Няма смисъл от безброй теми с еднакво съдържание!
ти колежке определено не си от "неможещите" да карат и го доказа по-достоен начин на Милеви скали!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Здравейте и от мен ... чувала съм много коментари "Жена шофьор и негър скьор" и ...
Има, има ... жени шоферки! Малко са, но и процентно жените шофьори също са малко, така че ! Аз обаче познавам една дето си кара наравно с мъжете и даже акъл им дава.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар