Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гласувахте ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

О, да! :D
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Твърдо Да!
        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
        Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

И аз, макар и с нежелание

Коментар

Не само гласувах, ами и в социологическо проучване се увековечих още преди изборите. В момента има една социологическа агенция, която знае точно как и за кого съм гласувал и ми има и мобилния номер - картотекиран съм отвсякъде
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

След управление на БКП/БСП страната винаги се е оказвала в ситуация на криза - къде по-голяма, къде по-малка.С изключение на последния път - кризата е била резултат на собственото им управление. Посдледния път кризата казват, че дошла отвън, но според мен те и помогнаха доста, особенно с последните си действия и харчения.Дали е собствено производство или внос - това говори, че БКП/БСП са некомпетентни да управляват, че и навсичкото отгоре и каръци - един мандат да изкарат без хората да ги изгонят с камъни - и да дойде криза отвън. За тях винаги е важала репликата от "Вчера" - Насрахте ли се? Насрахте се! А кой ще Ви чисти сега лайната"?Аз не искам такива хора да ме управляват повече и се надявам това никога в живота ми да не се случва повече. Ще се радвам Татяна Дончева да се окаже права и на следващите избори БКП/БСП да се бори да мине 4-те %.

Коментар

Винаги!

Коментар

Тя кризата не е дошла все още в България ... за сега само индиректно я усещаме.За БСП не знам но Костов така е изходи че вече 8 години е все на кантар за парламента.И това не е мое мнение - това го казват избирателите.Не виждам с какво той е по добър та изпитвате такъв култ към него ?

Коментар

ilkor написа:
                    Тя кризата не е дошла все още в България ... за сега само индиректно я усещаме.За БСП не знам но Костов така е изходи че вече 8 години е все на кантар за парламента.И това не е мое мнение - това го казват избирателите.Не виждам с какво той е по добър та изпитвате такъв култ към него ?
                    Това ли Вие утехата на вас от БСП? :D

Коментар

ilkor написа:
                      Това го казват избирателите, защото така им го казват от медиите. Пък медиите ги държат едни други хора, които казват какво, кога и как.Една част от избирателите, основно с висше образование, (без да искам да засегна никой), имат друго мнение по въпроса.Можеш ли да сравниш промиването на мозъци от телевизия СКАТ и кампанията на Сините (ако изобщо имаше такава)? Въпреки това процентите са им съизмерими. А ако Костов имаше телевизия?!?Добър е, щото знае как да мете изсраното. Доказа го веднъж. Ще го направи пак (стига Бойко да го слуша).

Коментар

"Вчера Иван Костов обяви, че днес започват консултациите за правителството" - цитат от днешния брой на "24 часа". Чеки малко бе, Румбурак, ти ли спечели изборите, че ще се консултираш :D ? Оставете бате ви Бойко да си направи кабинет без да го рекетирате заради липсващите му за пълно мнозинство депутати и не му се усуквайте с Мартинчо като влюбени девойки .А по темата - разбира се, че гласувах.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да гласувах.А преди малко слушах официалните резултати от изборите. За ДПС са гласували повече от 610 хиляди човека, направо съм смаян откъде събраха толкова много гласове и то след нашумялото му изказване. Толкова много хора ли са доволни от Доган? Представям си колко висок щеше да бъде процента им при обичайната около 30% избирателна активност.

Коментар

peho написа:
                            Да гласувах.А преди малко слушах официалните резултати от изборите. За ДПС са гласували повече от 610 хиляди човека, направо съм смаян откъде събраха толкова много гласове и то след нашумялото му изказване. Толкова много хора ли са доволни от Доган? Представям си колко висок щеше да бъде процента им при обичайната около 30% избирателна активност.
                            Не, толкова са гласували, повечето нямат и идея за какво гласуват, а поне половината са гласували 2 пъти, може и повече. Надявам се да им подвият опашката и да забранят на хора с двойно гражданство да гласуват, освен ако не се откажат от чуждото гражданство.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

peho написа:
                              В град като Кюстендил, в който има 2-3 турски семейства ДПС имат 200 гласа.Като се сметнат хората, които работят в структорите свързани с Министерство на земеделието и с министерство на инзвънредните ситуациии като се вземат предвид и имащите право на глас членова на семействата им - бройката излиза. Публична тайна е как ги изнудват да стават членове на ДПС и да им събират гласове като пчелички - какво се учудвате!?На следващите избори при условие, че се приемат промени в изборния закон не даващи право на глас на граждани с двойно гражданство - ето ти 90 - 100 000 гласа за ДПС по-малко. Като няма кой да притиска семействата на работещите в системата на тези министерства да гласуват за тях - ето ти още 20-30 000 гласа по-малко. Като се ограничи двойното гласуване - ето ти още 5 - 10 000 и т.н. и т.н. Иначе днес ми хареса доста една мисъл на един мафиот: Берлускони;

Коментар

[quote:124706f6c8="kiro_of_the_day"]Берлускони;
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X