О, да! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласувахте ли?
Collapse
X
-
profit
-
След управление на БКП/БСП страната винаги се е оказвала в ситуация на криза - къде по-голяма, къде по-малка.С изключение на последния път - кризата е била резултат на собственото им управление. Посдледния път кризата казват, че дошла отвън, но според мен те и помогнаха доста, особенно с последните си действия и харчения.Дали е собствено производство или внос - това говори, че БКП/БСП са некомпетентни да управляват, че и навсичкото отгоре и каръци - един мандат да изкарат без хората да ги изгонят с камъни - и да дойде криза отвън. За тях винаги е важала репликата от "Вчера" - Насрахте ли се? Насрахте се! А кой ще Ви чисти сега лайната"?Аз не искам такива хора да ме управляват повече и се надявам това никога в живота ми да не се случва повече. Ще се радвам Татяна Дончева да се окаже права и на следващите избори БКП/БСП да се бори да мине 4-те %.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
-
ilkor написа:Тя кризата не е дошла все още в България ... за сега само индиректно я усещаме.За БСП не знам но Костов така е изходи че вече 8 години е все на кантар за парламента.И това не е мое мнение - това го казват избирателите.Не виждам с какво той е по добър та изпитвате такъв култ към него ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ilkor написа:Тя кризата не е дошла все още в България ... за сега само индиректно я усещаме.За БСП не знам но Костов така е изходи че вече 8 години е все на кантар за парламента.И това не е мое мнение - това го казват избирателите.Не виждам с какво той е по добър та изпитвате такъв култ към него ?
Коментар
-
"Вчера Иван Костов обяви, че днес започват консултациите за правителството" - цитат от днешния брой на "24 часа". Чеки малко бе, Румбурак, ти ли спечели изборите, че ще се консултираш :D ? Оставете бате ви Бойко да си направи кабинет без да го рекетирате заради липсващите му за пълно мнозинство депутати и не му се усуквайте с Мартинчо като влюбени девойки.А по темата - разбира се, че гласувах.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да гласувах.А преди малко слушах официалните резултати от изборите. За ДПС са гласували повече от 610 хиляди човека, направо съм смаян откъде събраха толкова много гласове и то след нашумялото му изказване. Толкова много хора ли са доволни от Доган?Представям си колко висок щеше да бъде процента им при обичайната около 30% избирателна активност.
Коментар
-
peho написа:Да гласувах.А преди малко слушах официалните резултати от изборите. За ДПС са гласували повече от 610 хиляди човека, направо съм смаян откъде събраха толкова много гласове и то след нашумялото му изказване. Толкова много хора ли са доволни от Доган?Представям си колко висок щеше да бъде процента им при обичайната около 30% избирателна активност.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
peho написа:Да гласувах.А преди малко слушах официалните резултати от изборите. За ДПС са гласували повече от 610 хиляди човека, направо съм смаян откъде събраха толкова много гласове и то след нашумялото му изказване. Толкова много хора ли са доволни от Доган?Представям си колко висок щеше да бъде процента им при обичайната около 30% избирателна активност.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар