Мерят правилно днеска бях сам на пътя и ми премери вярно скороста. Друг е въпроса че докато не почнат да глобяват никой няма да спазва ограниченията на това околовръстно и некролозите ще се увеличават.
И понеже тази тема се превърна в Бургаска ще вметна, че мой колега го викнаха вчера в КАТ да му връчат акт ( има снимка ) за превишена скорост. Сниман е на моста след Трапезица ( и аз бях сниман там преди време ) посока Созопол в 8.00 часа на 13.04.2009 г. Акта му е за 100 лв., а превишението му е било 25 км. над макс. допустимото ( 50 км/ч). Само 5 км. са го делили от раздяла с шофьорската книжка. Най-интересно е, че е бил буквално на метри пред светофара след, който макс. допустимата скорост е 80 км/ч.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Е те "колегите" са почти винаги там.Между другото да ни е честита новата необозначена снимаща патрулка с номер А2684ВК. Мога да приложа и снимков матр’ял. Тези карат зад тебе и те стрелкат.
Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ... Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Е те "колегите" са почти винаги там.Между другото да ни е честита новата необозначена снимаща патрулка с номер А2684ВК. Мога да приложа и снимков матр’ял. Тези карат зад тебе и те стрелкат.
Идеално Дано пуснат повече такива :D
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Не е ли бяла астра без "обозначения". Оня ден беше заложена малко след 5-ти км. посока Ветрен. Корун внимавай, като се прибираш...освен ако не са "колеги" :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
На нея си тествах радар детектора,беше спряна до девизията посока София.Засичал съм я и на моста на Ченгенето и на изхода на Бургас в посока Средец до Върли бряг.Явно навсякъде огряват с нея.
Не ти пожелавам среща с тях. Намеренията им не са съвсем чисти! Твърдя го, защото ги видях в действие.
Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ... Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Не ти пожелавам среща с тях. Намеренията им не са съвсем чисти! Твърдя го, защото ги видях в действие.
А ако спазваш ограниченията какво ще ти направят? Ще изкарат базука и ще те гръмнат ли?
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Абе видиш ли червена или бяла астра с 2-3 антенки - беги надалече ! :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар