ntodorov - такива ни монтираха в нашто село на входа на тунела за излизане от София, както и на улица Сребърна(обиколна на Южен парк), и тогава пак имаше подобни коментари и съмнения, че имало камери и не знам си какво... Малко след това ти си купи бравата и започна да влизаш във форума. (Леле как може такива неща да си спомням.... )http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...072&highlight=
То много работи може да прави това табло ама едва ли числата му важат в съда
На много места в Италия и Англия има монтирани такива радари. Даже на някои като намалиш скороста ти благодарят с надпис. Слагат ги на места на които без да искаш се увличаш от скороста. Не са свързани с камери и няма последствия за теб но пък малко след тях в повечето случаи има истински с камера и ако не ти е увряла главата вече ти я късат от кръста на долу. Получаваш си честитката по пощата и ако искаш стигай до съд. А колкото повече се мотаеш да си платиш глобата толкова не солено ами горчиво ти става. Глобата не се увеличава с лихвения процент а ми се увеличава в пъти.
ntodorov - такива ни монтираха в нашто село на входа на тунела за излизане от София, както и на улица Сребърна(обиколна на Южен парк), и тогава пак имаше подобни коментари и съмнения, че имало камери и не знам си какво... Малко след това ти си купи бравата и започна да влизаш във форума. (Леле как може такива неща да си спомням.... )http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...072&highlight=
A-aa Oги, влизах във форума преди да си купя Бравата...Нали затова я купих я. :D От къде знам, че има ЖТД ? Иначе по темата: съжалявам, че съм я дублирал. В наше село такива работи нямаше, а като дойдат бием тъпана да опазим "булките". :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Мда, там би трябвало да е в мили. С тоя знак 80, 315км/ч, това Iveco, пък и пейзажа...
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар