Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да запазим тези деца за България?!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да запазим тези деца за България?!

Видяхте ли по Нова как българи отмъкнаха детето на българин, за да го вземе някаква полякиня /майката.../в Полша?!Няма да Ви се извинявам, че ще видите това:http://vbox7.com/play:dab7d60bhttp:/.../play:57d86a6f
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

отвратително.въпреки че съм голям мъж ми се насълзиха очите.това за мен е публично отвличане.нямам думи.....
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Шибана държава.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Какво става с нас?! Докога?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Това не е Държава. Ние не сме народ...Ще оставим едно дете против волята си и тази на баща си да бъде отвлечено !!!!Срамота. РЕВЕ МИ СЕ.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не не просто нямам думи,няма какво да кажа!!!А дали някой е помислил за това дете???УЖАС!!!ОТВРАТ!!!
            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

А полицаите изпълняват заповеди нали.На това място трябваше да се строши автомобила и да се избият зъбите на всички които взеха детето против волята му.А тия сеирджии отстрани какво зяпаха само да бяха помогнали и те.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В една друга тема бях писал. Не всичко в тази шибана държавичка трябва да се изпълнява безприкословно. Нямам думи. Болно ми е. Удоволетворяват се желанията и правата на една майка и се нарушават същите на едно невръстно дете. Къде е правосъдието, чия Темида е прогледнала и чия е ослепяла завинаги.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И мамицата им мръсна! Ей ... "ПОМОЩ" ... ПОМОЩ... ИСКАМ ДА ГИ ИЗБИЯ ТЕЯ!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

vaskobravo написа:
                    отвратително.въпреки че съм голям мъж ми се насълзиха очите.това за мен е публично отвличане.нямам думи.....
                    Значи не е било само при мен това... Народе?! Къде си???

Коментар

Plastex написа:
                      vaskobravo написа:
                      Значи не е било само при мен това... Народе?! Къде си???
                      Tornado написа:
                      А полицаите изпълняват заповеди нали.
                      Не знам защо си изпълниха задълженията така стриктно. Не са ли родители?! Не става сега и това е! Кой ги познава тия еничари? Имената тука, поименно, нека цял народ да знае кой ни раздава децата навънка!

Коментар

Онзи ден по канал 1 даваха точно такъв филм.За майка която си иска детето след като го е зарязала.Шибана държава ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Боклуци!
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Мисля, че в нашия форум има няколко прависти...може и да бъркам! Обаче върпроса ми е следния: тези или кои да е деца в БЪЛГАРИЯ имат ли въобще някви права? Правата им въобще какви са? И кой би ги защитил в нашата държава в такива случаи, нищо че и двамата родителя са живи???
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                              Мисля, че в нашия форум има няколко прависти...може и да бъркам! Обаче върпроса ми е следния: тези или кои да е деца в БЪЛГАРИЯ имат ли въобще някви права? Правата им въобще какви са? И кой би ги защитил в нашата държава в такива случаи, нищо че и двамата родителя са живи???
                              В едно съм сигурен, ако това беше в Полша, всичките ъъъ... "правораздаватели" щяха да са в болница.

Коментар

Working...
                              X