Абсолютно е прав колегата Хаджов - нито една от тези не бих избрал. Първо на външен вид с нищо не ме привличат, за да тръгна да се интересувам от мощността им. Пунтотата - малки коли, БМВ-то - ужасно грозно, от Опел, само като чуя, се изривам, Форд - много ниско равнището, че да го погледна, Браво ХГТ - и друг път съм правил това сравнение - единственото му положително качество, че гледано отпред, прилича на Мареа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Коя кола бихте предпочели ?
Collapse
X
-
Fiat Bravo HGT 20v 155bhp но подчертавам с известни резерви.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Астрата с този С20ХЕ двигател има доста предимства , но и до там свършват . Като цяло ще е стара година и не се знае дали ще се намери читав екземпляр тукСлабост са ми Алфите и бих препоръчал 145 2.0 QV 150 , но този TwinSpark май не е много надежден като чета форума им ....Междудругото с Пунто ГТ най-лесно може да качиш кончета
ако не искаш сток мотор
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
VooDoo написа:Ами, никой не е казал ,че гласуването в анкетата е задължително-като не ви харесват колите негласувайте. На парламентарните избори случайно да има бюлетина "нито една от тези партии"? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
hibryd написа:щот дизелите са чичкарски коли :Dп.п. Ако е за чичкарство и ти намери какви коли от по 150 умрели коня да питаш тука
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бих предпочел едно Sedicivalvole пред всички изброени...Иначе ако искаш наистина бърза кола Punto GT и почваш да правиш тунинг...Колега ,недей така за дизелаците ,че има такива дето ще ти направят сериозна дистанция...Ааа изборът ми е ясен - Tipo Sedicivalvole
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
За вървене на драг(400м) и ако всички коли са сток Астра GSI ще лапне всички особено пък Браво HGT.От всички бих си взел можеби Бравово HGT защото ми харесва най-много на външен вид или Пунто HGT.А иначе сте пропуснали най-добрите модели на Фиат като Uno Turbo,Тipo Sedici Valvole.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар