Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте :)

Току що се регистрирах и то защо....Тръгвам си днес от работа и някъде по пътя забелязвам,че на чистачката ми се подмотква някаква бележка...стана ми любопитно и спрях...свалих бележката и какво да видя... с химикал и главни букви написано WWW.FIAT-BG.ORG/FORUM :D :D :D :D Не знам това ли е начина за рекламиране на форума, но определено е успешен Надявам се,че тук ще намеря още фенове на марката и ще си ви чета с кеф
    Fiat Punto 2000 1.2 16V

няма да съжаляваш готино си е форумчето добре дошла на борда :D

Коментар

Аз съм жена
      Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
        Аз съм жена
        опс

Коментар

nabis написа:
          Аз съм жена
          Ами колежке, добре дошла на борда.... съдейки по жена ми най хубавите мацки са все с фиати
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Начинът за реклама е наистина нетипичен...Изглежда работи, утре взимам една тетрадка 60 листа и химикал и тръгвам
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
              Начинът за реклама е наистина нетипичен...Изглежда работи, утре взимам една тетрадка 60 листа и химикал и тръгвам

Коментар

Добре заварили А това за жените с фиати... факт! Таралясвам си едно фиатче пунто 2000, историята на тая кола е по скъпа от самата нея, обаче как ме радва...истина не е.имах сериозни драми с нея до скоро..като си я купувах, както всяка жена си я харесах на външен вид и цвят..хич не помислих,че трябва и да я карам :D оказа се,че автокъщата ми продаде нещо което изглежда перфектно но....унищожен ABS, изолиран климатик...нищо работещо по таблото освен оборотомера..от автоматик преправяна на ръчна, изобщо чудо на чудесата ))година и половина си я карах на магия, след като всички сервизи в които попитах дали ще ми оправят поне клилометража ми отказаха .... Хубавата новина е,че от една седмица всичко по количката работи, няма да кажа благодарение на кой сервиз да не се приеме като реклама.....ама вива нисан :D
                Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Добре дошла. Сега остава да разберем кой е колегата който е направил рекламата ПП: Ще последвам примера му
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                  -------------------------------------
                  1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

ей сега ще снимам листчето
                    Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

la squadra azzurra написа:
                      Ама сложи и на тая ЗАЗ-ка дето си я сложил,може пък човека да реши да си вземе ФИАТ.

Коментар

Някой те е харесал колежке... да се вардиш ей! Иначе, дано ти се хареса тук де...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

http://photo-zona.net/images/user193...?явам,че не знам как да добавя картинките
                          Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Охооо, имаме си вече и фотограф, ето кой ще ме отмени (стига да не се лъжа за ник-а де) :D Добре дошла.А иначе и аз така разбрах за форума, явно дава резултати.
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

не се лъжеш за ника :D тъкмо си помислих,че само аз съм получила тази бележка и е на...тюх
                              Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Working...
                              X