Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Променена: ЯКИ ПРИЧЕСКИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата nikki_sixx има една луда снимка, която се казваше "Нова година дойде ли, кво ли...", дето я търсих и не можах да я намеря. Ако можеше да я видиш, гарантирам за две неща - влюбена от утре...и второ - никога повече фризьор... Ники, изкарай я от някъде тая снимка ве...не можах да я намеря

Коментар

Авео написа:
      Колегата nikki_sixx има една луда снимка, която се казваше "Нова година дойде ли, кво ли...", дето я търсих и не можах да я намеря. Ако можеше да я видиш, гарантирам за две неща - влюбена от утре...и второ - никога повече фризьор... Ники, изкарай я от някъде тая снимка ве...не можах да я намеря
      Понеже си те уважавам - ш ти угодя.., а ти ше ми обещаеш, че ше ме почерпиш... някой ден Ей ся ше я изровя от компа и ше я кача :D а тази ми е от миналата седмица! дали се подстригвам се пита в задачата?
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ЯКИ ПРИЧЕСКИ

никой неможе да ми направи тази прическа, помогнете! това е преди да ми развалят косата.
        Прикачени файлове

Коментар

EVITA написа:
          В сравнение с темата за "таковнето" тази направо блести от чистота, но все пак едно, че е автофорум и друго, че не всички сме от вашия софийски квартал и ни е леко тъпо да го четем това.
          Ами като Ви е тъпо,защо го четете?

Коментар

SHB написа:
            EVITA написа:
            В сравнение с темата за "таковнето" тази направо блести от чистота, но все пак едно, че е автофорум и друго, че не всички сме от вашия софийски квартал и ни е леко тъпо да го четем това.
            Щот ни е тъпо!
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Коментар

Колегата си има сериозен проблем, вие се еб..вате.Аз знам как е да си намериш фризьор(ка), който да те разбира какво искаш и на когото да можеш да се оставиш спокойно.Аз например, след преместването ми в Ямбол продължавам да се подстригвам при "мойта" фризьорка в Сливен, при която се подстригвам от 1998 година - вече повече от 10 години. Пробвах при няколко различни в Ямбол, но накрая спрях да си правя експерименти.Колега, за съжаление, мога да ти препоръчам фризьорка единствено в Сливен, ако те устройва

Коментар

Който си прави прическа и който прави прически са меки кукута.

Коментар

dedra, твоята коса да не е като авантара ти- смачкана?

Коментар

KML написа:
                      По-зле хич я няма :D Бай дъ уей тази прическа която си я снимал може да я получиш при по-дълъг престой в Стара Загора и приятелско отношение с местните фешъни :D

Коментар

EVITA написа:
                        SHB написа:
                        EVITA написа:
                        Щот ни е тъпо!
                        Има логика.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                          KML написа:
                          По-зле хич я няма :D Бай дъ уей тази прическа която си я снимал може да я получиш при по-дълъг престой в Стара Загора и приятелско отношение с местните фешъни :D
                          Що пък точно в Стара Загора Я кажи че ми стана интересно
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Защото в Стара Загора като цяло фризьорите са пълна скъб, няма какво да се сърдим, колега. Не, че в другите градове не е и там фраш с некадърни, но тук направо е трагедия... Сега ако някой ме пита да препоръчам салон в СТ. Загора и няма да мога. Само ако е за някоя баба, която иска студено къдрене мога да кажа
                            Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

Immortal написа:
                              Колегата си има сериозен проблем, вие се еб..вате.Аз знам как е да си намериш фризьор(ка), който да те разбира какво искаш и на когото да можеш да се оставиш спокойно.Аз например, след преместването ми в Ямбол продължавам да се подстригвам при "мойта" фризьорка в Сливен, при която се подстригвам от 1998 година - вече повече от 10 години. Пробвах при няколко различни в Ямбол, но накрая спрях да си правя експерименти.Колега, за съжаление, мога да ти препоръчам фризьорка единствено в Сливен, ако те устройва
                              Еееееееее, не си се оплакал бре, та да те светна.В Ямбол отиди при Велина. Салонът й е зад Историческия музей, до бутките с цветята има един блок обърнат към централната градина. Улицата се казва Цар Симеон. Няма как да не я видиш. Много е добра и при нея си почти винаги с час. Беше много готина мацка преди 9-10 години :D

Коментар

Аз на колегата мога да препорачам за Ст.Загора: С/у входа на х-л Орфей (както всички го знаеят-Новата баня) има един дълъг бял блок.Някаде посредата има едни метални сталбички и апартамента на първия етаж е фризьорски салон. Каката мисля, че добре се спавя.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X