i4kin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
CHILIEV написа:Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ... WinkBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
i4kin написа:CHILIEV написа:Виждам че колегата е от Габрово... ако ще пращаш насам - брой ме и мен ... WinkТипо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
i4kin написа:Ами защото няма да съм във Варна поне до 14-15 февруари..!!!..А пък там има и кой да я вземе за това.....Пък ако искаш може да ми запазиш една карта и после като се върна да мина да я взема?!Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
i4kin написа:Колега прати си адреса....аз моя го пратих ама за Варна...Пък ти откъде ще зареждаш на "ЕКО"?..В Габрово няма!..Трябва да ходиш до ТърновоНа кого трябва да си пратя адреса.. на Явор ли ?
Коментар
-
Явор Митев
Брат Килър ми даде още карти. На Боби в Търново оставих 17, на Ванката / iee /, който случайно срещнах дадох малко. В мен има към 30 карти. Тези дни ще оставя половината на Емо Феникс, а останалите другата седмица ще разнеса, като хукна пак към София....
Коментар
-
Tornado написа:Има ли възможност да се следят месечно натрупаните отстъпки които са в полза на форума?Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!Викам си, ша зема ся картата, и право в Сарафово, тва ракия, тва бира, два дена ни моа са прибера в Бс
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар