Утре ще прекарам няколко часа в София! Ако колегите с картите, сметнат, че е добра идея, мога да взема карти за Бургас и региона. Все пак да не разкарваме Явор специално за това от Варна! Тел. ми е 088 774 75 12, мога да ги взема от всяка точка на София, не е проблем!
тъй е - Мохамед като не ходи до планината - планината ходи при Мохамед...п.п. признавам без бой - имам вече карта - ходих и аз до София миналата седмица и се уредих... ама не се сетих да взема повече - виноват... п.п. 2 картата ми я донесоха - чак ми отказаха почерпка - бира, втора бира, мезе и т.н.
Жалко, аз пък тъкмо за теб си мислех Викам си, ша зема ся картата, и право в Сарафово, тва ракия, тва бира, два дена ни моа са прибера в Бс
кво ти пречи да пробваш да ми донесеш още една карта
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Малко не е в темата, знам, че има отделна такава, но всички тези емотикони ме навеждат на мисълта, че е хубаво да направим местна сбирка и да обсъдим националната такава Продължавам в Срещи и мероприятия!
Колеги, ето кратка статистика от първият месец в който са ползвани форумните карти за отстъпка при зареждане на горива в ЕКО.Общ брой зареждания : 117 бр.Общо количество заредено гориво: 2125 л.Обща получена отстъпка на място: 42,75 лв.Натрупана отстъпка за форума: 21,25 лв.Градове в които е извършено зареждане:
София
Варна
Велико Търново
Пазарджик
Пловдив
Русе
Стара Загора
Хасково
При раздадени близо 800 карти горните числа ми се виждат малки, въпреки че месецът не беше пълен. Моля, ако някой държи в себе си карта но поради някаква причина не смята да я ползва да я преотстъпи на друг колега или да я върне на човекът от който я е получил. Ако има все още желаещи, но не получили карти да пишат в темата.Искам да благодаря на всички ползвали картите и да се надяваме следващият месец да е по силен
Вчера и аз си взех карта благодарение на EVITA! Винаги зареждам от ЕКО и си мисля ,че интереса ще нарасне с времето,както и приходите. Търпение му е майката! Пък е и много готино това масово "зомбиране" на тема фиат!Поздрави.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Както казах, в мен има още нераздадени карти, но лека-полека си намират собственика. Утре ще дам и на колегата Kiselo, който не ни е градски, но е в Пазарджик за известно време.Онзи ден заредих за първи път с карта ЕКО и мисля да го правя редовно, въпреки че в Пазарджик доколкото знам има само една бензиностанция ЕКО и не ми е много близо до нас, но това не е проблем. Дори почаках 20-ина минути на бензиностанцията да зарибя някой фиатаджия. За съжаление само един бакшиш с фиат зареди там и не му предложих карта.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Както казах, в мен има още нераздадени карти, но лека-полека си намират собственика. Утре ще дам и на колегата Kiselo, който не ни е градски, но е в Пазарджик за известно време.Онзи ден заредих за първи път с карта ЕКО и мисля да го правя редовно, въпреки че в Пазарджик доколкото знам има само една бензиностанция ЕКО и не ми е много близо до нас, но това не е проблем. Дори почаках 20-ина минути на бензиностанцията да зарибя някой фиатаджия. За съжаление само един бакшиш с фиат зареди там и не му предложих карта.
В мен има още 10-на карти! Ако има желаещи да пишат лично! Работя в Баумакс, така че и колеги от областа ако идват да пазаруват могат да си вземат имайте го в предвид
очаквайте в скоро време включване и от Бургас, че съм на изпарения и с газ и бензин
Искам и аз картаа
прочети по-горе... постъпих като последния егоист и не помислих за вас колеги - сорка....може да ти давам мойта карта ако искаш - в центъра работя - в Общината... до Еко-то в Комлука са 2 километра...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
В мен има още 10-на карти! Ако има желаещи да пишат лично! Работя в Баумакс, така че и колеги от областа ако идват да пазаруват могат да си вземат имайте го в предвид
Ами айди де от кога ги чакам тези карти,писах на Явор на ЛС за тях и ще ше да ми праща ама може да е имал затруднения щом не ги е пуснал.Ако имаш в теб,пиши ми на ЛС аз искам карта.
Vzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.
Колеги, към кого да се обърна за една карта в Пловдив? В момента ползвам такава карта от SDI, но защо да не зареждам в полза на клуба? Колега standox_, за баумакс в Пловдив ли става дума?
очаквайте в скоро време включване и от Бургас, че съм на изпарения и с газ и бензин
Искам и аз картаа
прочети по-горе... постъпих като последния егоист и не помислих за вас колеги - сорка....може да ти давам мойта карта ако искаш - в центъра работя - в Общината... до Еко-то в Комлука са 2 километра...
Аз се уредих..някъв шеф на еко-то във Варна подарил карта на жената и тя ми я даде на мене така че и съм в играта, само че няма да трупам на клуба..П.П.: Аз работя срещу общината
Коментар