В тази обединена тема за картите вече нищо не е ясно и се получава някакъв хаотичен чат. Предлагам някъде (например в съобщението за фирми-партньори на форума) да се даде списък с хората по градове, които са получили карти за раздаване, за да знаят останалите към кой да се обръщат.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.
Ако картите за Варна са в теб, брой ме за една.
Оставих ги днес на Емо, че буквално прелетях през Варна. Дъщеря ми е много болна, цяла нощ не съм спал и бързах да се връщам в къщи. Освен това мисля, че ще ви бъде по-лесно да си ги вземате от Емо, отколкото да чукаме срещи из Варна.Ангажимента за бургазлии си остава, както и за градовете по дестинация Варна - София....Само домочадието ми да оздравее, защото всички в къщи са болни и е някакъв ужас....
Колега, брой ме и мене за две ... в понеделник ще мина през офиса ти. Павлин се казвам между другото, да не се чудиш кой е този шемет който те търси. Поздрави!
Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено
Коментар