EVITA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ти кво праиш в Хасково?И защо още не си се обозначил????zarcov написа:Еми определено не съм голям
Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.
Може да врънем една хасковска среща - ще се съберем май трима
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ок за отстъпките които се ползват с картата разбрах и съм писал на колежката от Пловдив че искам карта, ама по 1 на фиат ли може и ако заредя аудито ще може ли пак да ползвам отсъпката, все пак 2фиата и 1 ауди коли ми се мотат??? патувам почти всеки ден до Асеновград а Еко-то ми е супер удобно!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Няма значение каква кола ще зареждаш. Ако има достатъчно карти при EVITA, не виждам причина да не ти даде няколко.При мен също има няколко карти, брат ми пътува всяка седмица до Пловдив (учи там), така че и аз мога да пратя по брат ми.darkcat2005 написа:Ок за отстъпките които се ползват с картата разбрах и съм писал на колежката от Пловдив че искам карта, ама по 1 на фиат ли може и ако заредя аудито ще може ли пак да ползвам отсъпката, все пак 2фиата и 1 ауди коли ми се мотат??? патувам почти всеки ден до Асеновград а Еко-то ми е супер удобно!
Коментар
-
Еми уча в Хасково в УНСС. А съм се обозначил, само че стикера е под фолиотоYavor написа:Ти кво праиш в Хасково?И защо още не си се обозначил????zarcov написа:Еми определено не съм голям
Тази година правя 22 (но чак Октомври). А и си зареждам като се прибирам към София и там ми е удобно.
>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Ще правим ли среща?zarcov написа:Еми уча в Хасково в УНСС. А съм се обозначил, само че стикера е под фолиотоYavor написа:Ти кво праиш в Хасково?И защо още не си се обозначил????zarcov написа:Еми определено не съм голям
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse

тайна ли са?
Коментар