А аз се чудя защо доктора вече не ми предлага виагра сутрин в мейла. Ти си му изкупил всичката налична бе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ебаси мамата Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 за тва не се бех сетил...TaNo написа:ша видиш ти шопа кво вика ако шефат ти прочете глупостите Yellow_Flash_Colorz_PDT_06chris написа:Бахти - днеска не съм свършил работа за 5 стинки... Амо дет шопа викаше... никога не моат ми платат по-малко от колко я съм изработил
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Здравееей
- туй е ут друга темъchris написа:Хаха, не бе, просто си падам по теб отдавнаLane Staley написа:Теб от там ли ти дойде вдъхновението за офертите в другата тема бре?chris написа:Ми защита кат ги гледам на снимката немат.... барем една гума да бяха нахлузили...
)))
Ти сеа да не се обиди нещо

Туй chris-чу убърна резбата укунчателно!!!!
Ела тука на селу, и щи пусна ино бело мъгари
Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Разсипник!!! Идин тон удъ!!! Чи аз с туй ша поливам бустаня 2 месеца бреNeosi написа:Тъй....купиф надуваим бъсейн 3/2/0.6 метря. Сбира точну 1 тон вудъ.Ся съ чуда кат улянат 2 свини по 150 кила ината ко ша стани. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Ама пук как ша са радвът гуситътъ... Ех, чак ми съ прииска да съм прасе! ( Според някои това отдавна е факт
)
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар