Сметам дека за по-малко от 10 000 000 ойро на не говорим. а?
Ми ДЪ ! Аз съм съглъсен с тебе ма с ко ши го раним тоз Олъф
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Сметам дека за по-малко от 10 000 000 ойро на не говорим. а?
Ми ДЪ ! Аз съм съглъсен с тебе ма с ко ши го раним тоз Олъф
От СЪПАРД дъл няма да отпуснат нещичку? Чи той сигур е някой изтънчен, нямъ дъ иска да я кара на пупарка и въренъ царевицъ? Нямъ ли някуй фонд зъ таквиз случаи?
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Бе ши го упрайме бе ма те тез СЪПАРД пари не даат аз тъй чух от Неоси,пък Олъвчо ши яде бая можи да е некой 200 килограмов наиш ли ???2 тряяяя проучим нищата !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Кой тос Съпарт уа, дай тилифона дъ гу прузвъньъ???
Нидей многу скъпо телефонъ
Ко стана бре, калпазани? Къде изчезнахте сичките? Сам ли устанъх на селу? Ша кажа да ви пурицаят в дуклада на Евроселската Кумисия!!!
Нима съ притъсняваш ла ! Тукъ сме мъ нъл тряя са наранят тес свинки ... па и одих тегла заем от идна банка ...
Ох, олекна ми. Че то тъй сам на селу ней рабута ша знайш. Ама нещу съ заоблачи, шайда да прбиръ живутинкити. А, от туй, банката, лесну ли зима парити? Щот аз съм чувъл чи имат таквиз ини сефуви дету ключалкътъ със зъбавяни работилъ? И дукат съ утвори - опалянкааааа, полицията душла!
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ох, олекна ми. Че то тъй сам на селу ней рабута ша знайш. Ама нещу съ заоблачи, шайда да прбиръ живутинкити. А, от туй, банката, лесну ли зима парити? Щот аз съм чувъл чи имат таквиз ини сефуви дету ключалкътъ със зъбавяни работилъ? И дукат съ утвори - опалянкааааа, полицията душла!
Ръботатъ стъна мнуго лесну ! Обслужи ма еднъ момъъъъ мнуго арна,дади ми паричките след туи аз и дадох една свинка и раотата опечана ла !
Вижти сига: Нидейти да спамити и да гуворити на таквизи диалекти, щот никуй ни въ ръзбиръ! То вий тъз тема я убърнахти на ибахти спама, ко е туй ниещу?
Вижти сига: Нидейти да спамити и да гуворити на таквизи диалекти, щот никуй ни въ ръзбиръ! То вий тъз тема я убърнахти на ибахти спама, ко е туй ниещу?
Ми то аз за туй спрях да пишъ! То уш нъ бъзик ама те селските мумчетъ съ поотпуснахъ и то и аз ни моа им разберъ ништо.
Коментар