Вече 4-ти път за седмица и половина не мога да стигна на работа повече от 3 часа!!!! Никога не е било такова чудо, а пътувам по този маршрут вече 13-14г всеки работен ден. Става дума за кв.Сухата река -> гара Подуяне -> Сточна гара -> бул.Сливница -> ж.к. Захарна фабрика. Но в частност тук говоря за Подуяне -> Сточна гара. Колко години съм пътувал, м/у 10:30 и 12:30ч винаги е било пусто... направо съм прелитал в този участък... на Сточна гара най-много на 1-2-3 светофара и съм минавал... Но днес, вече за 4-ти път по всички възможни направления към Сточна гара е ад!!! Колоната започва от светофара на бул. Ситняково и Оборище, същата колона е и по бул.Мадрид -> п.Левски, бул.В.Левски, също така невъзможно е и през моста Чавдар... колоната там започва от кръстовището при Билла-та... Алтернативния маршрут през Орландовци също е ад...Какво става бе хора??? Значи аз разбирам, че нещата значително се влошават заради това, че колоните се самозапречват на кръстовищата, като се наблъскват без да има къде да се изтегли от кръстовището... но колкото и да е, не разбирам?!?! От къде това стълпотоврение??? Някъде нещо затворено ли е, ремонт ли има някъде, че трафика да се е увеличил до такава степен, че м/у 10:30 и 12:30 да става такъв ад по това направление????п.п.А най-ме хвана яд преди 2-3 дена когато тъпите полицаи, вместо да идат да въдворят малко ред на Ст.гара, бяха се скрили в обратната посока (от Ст.гара към Подуяне) преди моста Чавдар и дебнеха изнервени шофьори да правят обратен завой преди светофара... аууу... направо исках да ги усмъртя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софиянци с/у "Софиянци"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз знам един пряк път. На светофара който е на медународния гараж влизаш е една пряка, минаваш през един черен доста неравен път и излизаш на циганската махала в Орландовци( близко до битака) . От там вече си караш по теца или по военна рампа и си готов.http://bgmaps.com/map.asp?sid=8ba6ff...name=&size=5x4Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
И тук малко коментари: http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=100 /б@хти обърнатия форум/Иначе по моите маршрути Младост-Центъра, Младост-Семинарията, се забелязва точно обратното последната седмица. Доста по-рехаво движение, все едно е лято. :DКогда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
По принцип избягвам да влизам в центъра но днес се наложи.Буквално такава лудница не съм виждал...Ние българите винаги сме били много над правилата, ама в момента е абсолютна анархия заради абитуриентите.Абсолютна.Едни младежи (ще се опитам да не ги нарека задници) например бяха спрели в средна лента на цариградско, слезли от кабриото и се кефеха на живота... Все едно тая вечер ще бъде вечна.Да не споменавам по патриарха какво чудо беше.За този ден видях толкова много и луксозни автомобили, че се замислям дали ако се продадат няма да се съберат парици за покупка на една държавицаБахмааму, впечатли ме този парад на суетата.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Много е гадно когато всеки влезе в кръстовището, няма накъде да се изтъегли и така в един момент отвсякъде се блокират всички. Аз ако попадна в кръстовище и няма къде да се изтегля, винаги гледам да оставя поне за 1 кола място. И съще временно мразя когато някой няма къде да иде, но се набута и ме запуши. Веднъж в цитирания маршрут имаше зловещо задръстване, започващо от пудояне, към сточна гара. Повече от половин час - никой на никъде! Беше около 12:30, гонех влак за варна в 13:00. И бях в таксиот сметка 1.70, до сметка 4.60, таксито стоя на 1 място, а цените още бяха около 40 стотинки на км, 10 ст на минута престой. На ИСУЛ слязох от таксито, в 12:45, и газ към гарата пешачката с 1 сак багаж, стигнах в 13:02 дагое’а. Изпуснах влака. Хванах друг влак за варна през пловдив, в 13:15, и на пловдив се качиха много народ, и понеже в този влак няма или рядко има софиянци, мислеха че съм от пазарджик, и цялото купе обсъжда шопите и псува, аз ги слушам и си трая... готино си беше...
Коментар
-
и мен ми направи впечатление но чак вчера разбрах че са затврили 202 улица и си обесних всичко. и после се чудим защо харчат толкова колите. а и моста на раковска при сточна гара също е в ремонт и не стига че не могат да минават коли по него ами и на сливница от двете страни точно там е стеснено платното с по 1 лента което допълнително затруднява преминаването. абе лудница,а за темата кои иска да става софиянец няма да коментирам по простата причина да няма обидени но е така, факт е че 3-4 мои колежки от работата искат коли да си купуват и едно от изискванията е да са спортни или дйипове и най - важното да са със софииска регистрация (само за допълване на картинката всичките живеят в студентски град(не са от софия) и не могат да шофират) но факта е че искал колаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Айде стига сте се оплаквали, София е предвидена за неограничен брой автомобили. Няма значение че ще пътувате 3 часа за работа, важното е, че работите тук където работната ръка е най-скъпо платена и всички имате коли. То с толко мн коли е грехота да не увеличават бензина, представяте ли си кво ще стане ако го намалят, ще стигаме по-бързо ако ходиме пеша.После пускате тема дали спазваме правилата за движение- естествено че не ги спазвам, защото не искам да пътувам от точка А до точка Б за 2 часа, вместо за 30мин.
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Да не те дават и тебе после в ония изрезките за камерите от кръстовищата ? И после да пишеш в оная тема за колко време са ти взели книжката ?Като не искаш да чакаш в задръстванията, купи си кУеУо
И без това времето го дават да започва да се оправя. Пък е и полезно (Като се изключи това, че педалираш в газовете)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар