Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви издържат колите без да правите нищо по тях?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    Lane Staley написа:
    Аз сменях чистачки поне 6-7 пъти. Адски съм недоволен. На нищо не прилича това, несериозна работа - това може да бъде много опасно Ако беше Корсичка нямаше да става така.
    Корсичката е стабилна
    При нея чистачките са част от аеродинамичния пакет
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

ЗА 2 години освен масла и филтри смених накладки, свещи, термостат и спирачни дискове. Сега смених и жило на съединител и това е единственото което май е ремонт по колата. Минал съм 18к за 2 години. Смених веднъж и чистачките - най-евтините от Метро ама вече карат 2-ра година и чистят както в първия си ден Не знам ароматизаторите да ги споменавам ли ама смених 5-6 докато започнах един да го пълня ръчно с лавандулово масло, че много гадни фабричните миризми.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

днеска си демонтирах старото кастофон и сложих новото СД п.п. старото кастофон го издържах около 2 г. и половина
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Сравнително доволен съм от Купето си. Взех го 9.2008г. На 4въртия ден спуках картер и купувах нов, смених предни спирачни дискове с нарязани и накладките, а след месец и задните. Не минава месец, без да купя нещо за колицата ми - просто от обич :D Пълно обслужване в началото (5-600лв!!!!!)! Сменях си горивния и купе филтъра, долна помпа на съединител и затягане на пистовия ремък преди месец. Това е до сега! Минал съм 3-4хил. км. за 8месеца. Нещата клонят към съединител и предни носачи за около рождения ми ден септември и ще е добре ако си оправя щетата на предния капак след поемането на един теглич - нищо сериозно, но ми рови в очите . Общо взето доста добре се представя за 11годишна кола на ~143000 км.
          Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Не знам колко издържат колите ми без човъркане-не съм пробвал Иначе аз със зор издържам 2-3 седмици.
            ===============================
            // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
            ===============================

Коментар

...

Мареата я взех на 27.01.2008г. Първият ремонт беше на 30.12.2008г - стартер. Наскоро смених предни амортисьори, носачи, биелети, шарнири. Но по пътищата около Плевен това е обяснимо - щом и Черокито на зет ми не издържа, какво остава за Фичо...
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

взехме пунтака август месец миналата година , до момента освен ремък ролки масло в началото нищо друго не съм барал
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                X