Аз сменях чистачки поне 6-7 пъти. Адски съм недоволен. На нищо не прилича това, несериозна работа - това може да бъде много опасно Ако беше Корсичка нямаше да става така.
Корсичката е стабилна
При нея чистачките са част от аеродинамичния пакет
ЗА 2 години освен масла и филтри смених накладки, свещи, термостат и спирачни дискове. Сега смених и жило на съединител и това е единственото което май е ремонт по колата. Минал съм 18к за 2 години. Смених веднъж и чистачките - най-евтините от Метро ама вече карат 2-ра година и чистят както в първия си ден Не знам ароматизаторите да ги споменавам ли ама смених 5-6 докато започнах един да го пълня ръчно с лавандулово масло, че много гадни фабричните миризми.
Сравнително доволен съм от Купето си. Взех го 9.2008г. На 4въртия ден спуках картер и купувах нов, смених предни спирачни дискове с нарязани и накладките, а след месец и задните. Не минава месец, без да купя нещо за колицата ми - просто от обич :D Пълно обслужване в началото (5-600лв!!!!!)! Сменях си горивния и купе филтъра, долна помпа на съединител и затягане на пистовия ремък преди месец. Това е до сега! Минал съм 3-4хил. км. за 8месеца. Нещата клонят към съединител и предни носачи за около рождения ми ден септември и ще е добре ако си оправя щетата на предния капак след поемането на един теглич - нищо сериозно, но ми рови в очите . Общо взето доста добре се представя за 11годишна кола на ~143000 км.
Мареата я взех на 27.01.2008г. Първият ремонт беше на 30.12.2008г - стартер. Наскоро смених предни амортисьори, носачи, биелети, шарнири. Но по пътищата около Плевен това е обяснимо - щом и Черокито на зет ми не издържа, какво остава за Фичо...
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар