Мене ме дразни това, че некои хора взимат останалите за папагали. Простата сметка показва, че Търновеца изминава 40 000 километра за 15 месеца. Тоест по около 2700 километра в месеца. 2700 километра в месеца, при среден разход от около 8 литра, показва, че е изгорил 216 литра бензин в месеца. Умножено по осреднена цена от 2.15 лв - 464.40 лева за бензин. В месеца. Това го прави някакъв "sugarboy". Айде благодарим.Втори търновец се опитва да говори глупости по форумите ебати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви издържат колите без да правите нищо по тях?
Collapse
X
-
Може би ще се изненадаш неприятно, ако научиш, че мнението на някакъв си PASSARELLA не означава нищо за мен и защо този някой си си мисли, че той като говори глупости, другите са длъжни да се съобразяват с него. А тук се съзира и друг отенък - виж ти, щом не е някоя дървена глава от София, друг не може да си позволи толкова разходи. Тук да не се обидят другите колеги от София, ама този направо си го търси.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
PASSARELLA написа:Мене ме дразни това, че некои хора взимат останалите за папагали. Простата сметка показва, че Търновеца изминава 40 000 километра за 15 месеца. Тоест по около 2700 километра в месеца. 2700 километра в месеца, при среден разход от около 8 литра, показва, че е изгорил 216 литра бензин в месеца. Умножено по осреднена цена от 2.15 лв - 464.40 лева за бензин. В месеца. Това го прави някакъв "sugarboy". Айде благодарим.Втори търновец се опитва да говори глупости по форумите ебати.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
///// написа:....И така - какво значение има тук кой колко пари е дал за поддръжката на колата - аз спасих 2 деца - може и да са вашите! А вие ще спасите ли моето?И аз съм там като теб - не ми пука какво сменям - важното е всичко да е изрядно.... Не, че след един период съм сменял нещо значително де
Перото ми при закупуването е:Ремъци и ролки, накладки и предни дискове8 месеца каране по варненските дупки (искам да знам и мерцедесите ли не се чупят или просто се правим, че не ги чуваме) и смених лява беалетка.. Ремонтирах си сам датчика за скоростта и това е.
PASSARELLA написа:Мене ме дразни това, че некои хора взимат останалите за папагали. Простата сметка показва, че Търновеца изминава 40 000 километра за 15 месеца. Тоест по около 2700 километра в месеца. 2700 километра в месеца, при среден разход от около 8 литра, показва, че е изгорил 216 литра бензин в месеца. Умножено по осреднена цена от 2.15 лв - 464.40 лева за бензин. В месеца. Това го прави някакъв "sugarboy". Айде благодарим.Втори търновец се опитва да говори глупости по форумите ебати.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Момчета ,като гледам какви сте нервени във форума май сте и такива нервени и на пътя :D Спокойно и народа го е казал : со кротце ,со благо .Разходите по една кола зависят от много неща . Основно си зависят от задкормилното устройство. Ако някой от вас примерно изтърка след 30,000 км нови гуми , то аз ще ги изтъркам след 40 000 км.Значи зависи си от карането .Второ ние от комунистическо време бяхме научени колите да си ги ползваме само за излет през почивните дни или да си ходим до родните места . През седмицата стои пред блока или в гаража и ние си ходихме пеша за здраве. :D Нямаше такова задръстване по улиците каквото е сега .Сега вместо да изпитваш удоволствие седнал зад волана , то ти си на тръни да не удариш някого ,да не тебе ударят да понасяш псувните на дебеловратите и т. н.Годишния ми пробег е около 12,000км с двете ми коли .Тъй ,че не мога да се равня с вас дето ги минавате за един два месеца.Имате ли възможност ползвайте градския транспорт ,ако работата ви е наблизо още по хубаво и пеша да ходите .Не изпитваш ли удоволствие от карането а си на тръни на седалката то всичко е вятър работа .
Коментар
-
от 3 месеца не сме дали повече от 50лв. за гориво. Колата излиза на пътя само ако вали или сме на среща, през останалото време си стои пред нас.....ние си ходим пеша до работа и си ни е супер... ай щи и .... шоферите и рацерите и дупките и нервите, няма кой ще ти свали огледалото, кой ще те ожули отсам...от там, кой ще се спре във вратата ти.... слушайте чичо си Коцев, ходете повечко пеш. Нашите разходи по колата са точно 0п.п.Коцев дано скоро да се навием на една разходка из вашия край и ще те черпим една биричка, пък може и повечко съфорумци да докараме, като миналата среща..... :D
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
коцев написа:Момчета ,като гледам какви сте нервени във форума май сте и такива нервени и на пътя :D Спокойно и народа го е казал : со кротце ,со благо .Разходите по една кола зависят от много неща . Основно си зависят от задкормилното устройство. Ако някой от вас примерно изтърка след 30,000 км нови гуми , то аз ще ги изтъркам след 40 000 км.Значи зависи си от карането .Второ ние от комунистическо време бяхме научени колите да си ги ползваме само за излет през почивните дни или да си ходим до родните места . През седмицата стои пред блока или в гаража и ние си ходихме пеша за здраве. :D Нямаше такова задръстване по улиците каквото е сега .Сега вместо да изпитваш удоволствие седнал зад волана , то ти си на тръни да не удариш някого ,да не тебе ударят да понасяш псувните на дебеловратите и т. н.Годишния ми пробег е около 12,000км с двете ми коли .Тъй ,че не мога да се равня с вас дето ги минавате за един два месеца.Имате ли възможност ползвайте градския транспорт ,ако работата ви е наблизо още по хубаво и пеша да ходите .Не изпитваш ли удоволствие от карането а си на тръни на седалката то всичко е вятър работа .Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
За 4 месеца и около 3000 изминати километри.Термостат от рено5 15 лв.масла и филтри 105 лв.Смяна на ремъци и ролки, смяна на маншоните на каретата, теч на антифриз от съединението до нагревателните свещи ~ 400 лв.Аларма - 135лв.Гуми - 220лв. Застраховка 400лв. 4х100лвСмяна на долна помпа на съединител. 40 50 лв + 8лв. спирачна течност.Смяна на предни накладки. 38 лв.Ремонт на стартера. 100лв - можеше да мина и с 20 30 лв, но е много на трудно място за сваляне и реших да не рискувам.Пълнене на климатика - сега тече от някъде, но ще го гледаме от каде изпуска - колко пари ще е не се знае.има и други малки ремонтчета, ключалки чистачки и др.Важното е да се поддържа с желание и да се ремонтира редовно.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
PASSARELLA написа:Мене ме дразни това, че некои хора взимат останалите за папагали. Простата сметка показва, че Търновеца изминава 40 000 километра за 15 месеца. Тоест по около 2700 километра в месеца. 2700 километра в месеца, при среден разход от около 8 литра, показва, че е изгорил 216 литра бензин в месеца. Умножено по осреднена цена от 2.15 лв - 464.40 лева за бензин. В месеца. Това го прави някакъв "sugarboy". Айде благодарим.Втори търновец се опитва да говори глупости по форумите ебати.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
за една година смених чистачките само.Уредът за температурата понякога се будалка, трябва да отворят таблото и да му закрепят връзки ли са, куплунги ли, не знам.Парното взе да се държи своенравно - на 0, когато уж трябва да е изключено, духа като на Ауто, на Ауто - все едно е изключено. Но това не винаги, а когато е на кеф. Пак нещо се е охлабило.На задната чистачка спря да пръска вода, машинката бучи, ама не пръска.Би трябвало да ги оправя тези неща, обаче като гледах как разкостиха колата, само за да сменят антената на радиото (как забравих, като сменях музиката, сложиха и друга антена), лошо ми стана. То момчето хубаво викаше "Ся не гледай, иди да пиеш кафе или да пушиш", аз - не.Повече нивгашки няма да седя до майстор, кога ми прави колата.Brava 1.6 16V, Бензин
Коментар
-
Имаме колата от 6 месеца.Първите 3 нямаше проблеми...след това:1. Нов маркуч за спирачната течност + задни накладки - 90лв.2. Нова дюза + работа и диагностика - 160лв.3. Кабели на свещите - 50лв.4. Предни накладки - 50лв.5. Свещи - 40лв.=====================ТОТАЛ: 390лв. 390/6 = 65лв/месец.П.С. (имам за смяна задни амортисьори ама няма да е сега)
Fiat Bravo 1,6 16V 103k.c. (Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар