Batproho,ся Живко е за наказване,не аз ! Тука да на съблазнява с тая снимка !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ааааа, то туй е снимка от днешната среща на италианките. Интересното е, че никой не се оплака от колата си, но си хапнахме и пийнахме здраво. В туй кръчме на плажа. Стана ми лошо от таз’ цаца
Ааааа, то туй е снимка от днешната среща на италианките. Интересното е, че никой не се оплака от колата си, но си хапнахме и пийнахме здраво. В туй кръчме на плажа. Стана ми лошо от таз’ цаца
Ми по-по малко бе Живко, Цацата е само за мезе
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Бате,с тоя аватар не мой фаниш една кака бе ! Нали ти казахме с бачев.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар