coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тука съм !!! Кажи на Ичкина да го сменя тоя аватар бе ! Да вземи пример от аватарите на Боби.bachev написа:Ша почерпиш като дойдеш насам. Принко де си мааа
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Точно така дружина ... Ха наздравеbachev написа:Мръсник ! Ще ти устроим капан с Ичкина в студентскиcoolboby написа:Вторник съм в София, ама ще се крия
))) Само да имаш стикер на колата си вътре с двата крака ! (их че и с рима )
С Принко и Валъо май пак ще си будуваме тая вечер 
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Пак ли си нощна ? Нали ония ден беше.bachev написа:Мръсник ! Ще ти устроим капан с Ичкина в студентскиcoolboby написа:Вторник съм в София, ама ще се крия
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Мани бегай... Заради отпуската в началото на месеца сега ми излиза през г*за :П Дневна нощна, дневна ноща вече не знам ден ли е нощ ли , дата, месец... Скоро ше полудеяPrinco написа:Пак ли си нощна ? Нали ония ден беше.bachev написа:Мръсник ! Ще ти устроим капан с Ичкина в студентскиcoolboby написа:Вторник съм в София, ама ще се крия

Ха наздраве
(аз съм с кафе обаче)
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Нема са притисняяяяяяш ! До 3-4 ще бодувам с тебеbachev написа:Мани бегай... Заради отпуската в началото на месеца сега ми излиза през г*за :П Дневна нощна, дневна ноща вече не знам ден ли е нощ ли , дата, месец... Скоро ше полудеяPrinco написа:Пак ли си нощна ? Нали ония ден беше.bachev написа:Мръсник ! Ще ти устроим капан с Ичкина в студентскиcoolboby написа:Вторник съм в София, ама ще се крия

Ха наздраве
(аз съм с кафе обаче) 
- Now.
Коментар
-
А мерсиPrinco написа:Нема са притисняяяяяяш ! До 3-4 ще бодувам с тебеbachev написа:Мани бегай... Заради отпуската в началото на месеца сега ми излиза през г*за :П Дневна нощна, дневна ноща вече не знам ден ли е нощ ли , дата, месец... Скоро ше полудеяPrinco написа:Пак ли си нощна ? Нали ония ден беше.bachev написа:Мръсник ! Ще ти устроим капан с Ичкина в студентскиcoolboby написа:Вторник съм в София, ама ще се крия

Ха наздраве
(аз съм с кафе обаче) 

Валка не сме те игнорирали споко
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse

Къде е бирата
Коментар