Всичко си е много свързано,само не разбрах защо таратора е без чесън.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
И аз ! Таратор без чесън не е никакъв таратор ! Просто айрян с гарнитура от краставици :D_жоро_ написа:Всичко си е много свързано,само не разбрах защо таратора е без чесън.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ми просто толко си разбирам ... кво да ми говори 4-2-1 и някъв КЕНТ ... Аз ще си напиша отдоло на подписа - ям на всеки кръгъл час, пуша парламент и аресвам убави блондинки и убави брюнетки ... мое и убави червенокоси ... ма да готват да чистат и да перат ...evgeni85 написа:можеш да си мислиш каквото си искаш.... :D :D нищо свързано не видях за това те питам за гъбкитеFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Таратор без чесън е като цица без зърноPrinco написа:Таратор без чесън не е никакъв таратор ! Просто айрян с гарнитура от краставици :D
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
Именно ... работата е несериознаPrinco написа:И аз ! Таратор без чесън не е никакъв таратор ! Просто айрян с гарнитура от краставици :D_жоро_ написа:Всичко си е много свързано,само не разбрах защо таратора е без чесън.
днеска видях един от тез дъртите нисани спортните ... кабриолет и на задните седалки сложил от тез колконките за 25 лева от кауфланд, благоевградска регистрация и си беше залепил антикрилото със силикон и се беше увисило на една страна ... мноо се израдвах :D
Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Е на някой хора им говори достатъчно Кент е марка агресивни разпределителни валове а 4-2-1 е разпределението ми на рънъритеIchkin написа:Ми просто толко си разбирам ... кво да ми говори 4-2-1 и някъв КЕНТ ... Аз ще си напиша отдоло на подписа - ям на всеки кръгъл час, пуша парламент и аресвам убави блондинки и убави брюнетки ... мое и убави червенокоси ... ма да готват да чистат и да перат ...evgeni85 написа:можеш да си мислиш каквото си искаш.... :D :D нищо свързано не видях за това те питам за гъбките
Коментар
-
Брааат миии ... ма ти сериозен ли си ... аз си се ебавам със себе си че не разбирам ... не казвам нищо за твойта кола ... не се сепайevgeni85 написа:Е на някой хора им говори достатъчно Кент е марка агресивни разпределителни валове а 4-2-1 е разпределението ми на рънъритеIchkin написа:Ми просто толко си разбирам ... кво да ми говори 4-2-1 и някъв КЕНТ ... Аз ще си напиша отдоло на подписа - ям на всеки кръгъл час, пуша парламент и аресвам убави блондинки и убави брюнетки ... мое и убави червенокоси ... ма да готват да чистат и да перат ...evgeni85 написа:можеш да си мислиш каквото си искаш.... :D :D нищо свързано не видях за това те питам за гъбките
Айде кат зема алфата и може да ти дам да я пипнеш
Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Бе с пръст да я пипнеш бре :DТакива шмекерфелнии дет само ще ми праят ядове неща ... достатъчно си върви ... само едно чипче ама даже ме е страх и с него да не върти мноо гумите :DИначе мисля да направя сериозно разкрасяване по интериора - Ароматизатор Ареон :D :D :DFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
нищо не ми говори ... знам да се кача и да карам ... като се обади нещо се води на доктор, тоя я слага на мониторче и кака си казва всичко ... я контракции ... я лифтинг иска ... само да няма колики, че тегаво ... а за чипче разбрах, че 200-300 лева ще ми земат ... ма и 500 ще им дам за таз кола ... да го направят читаво
Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Ичкин,май само аз не разбрах каква е Алфата Yellow_Flash_Colorz_PDT_14Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Коментар
-
Ей кочове ! Ше зема москвича от село и ше ви покажа аз !Ichkin написа:Брааат миии ... ма ти сериозен ли си ... аз си се ебавам със себе си че не разбирам ... не казвам нищо за твойта кола ... не се сепайevgeni85 написа:Е на някой хора им говори достатъчно Кент е марка агресивни разпределителни валове а 4-2-1 е разпределението ми на рънъритеIchkin написа:Ми просто толко си разбирам ... кво да ми говори 4-2-1 и някъв КЕНТ ... Аз ще си напиша отдоло на подписа - ям на всеки кръгъл час, пуша парламент и аресвам убави блондинки и убави брюнетки ... мое и убави червенокоси ... ма да готват да чистат и да перат ...evgeni85 написа:можеш да си мислиш каквото си искаш.... :D :D нищо свързано не видях за това те питам за гъбките
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ти с танка а?...не си играеш а газиш :D :D :DPrinco написа:Ей кочове ! Ше зема москвича от село и ше ви покажа аз !Ichkin написа:Брааат миии ... ма ти сериозен ли си ... аз си се ебавам със себе си че не разбирам ... не казвам нищо за твойта кола ... не се сепайevgeni85 написа:Е на някой хора им говори достатъчно Кент е марка агресивни разпределителни валове а 4-2-1 е разпределението ми на рънъритеIchkin написа:Ми просто толко си разбирам ... кво да ми говори 4-2-1 и някъв КЕНТ ... Аз ще си напиша отдоло на подписа - ям на всеки кръгъл час, пуша парламент и аресвам убави блондинки и убави брюнетки ... мое и убави червенокоси ... ма да готват да чистат и да перат ...evgeni85 написа:можеш да си мислиш каквото си искаш.... :D :D нищо свързано не видях за това те питам за гъбките

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар