peho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi този е...ама някой работи ме притесняват(пуснал съм тема в "проблеми и ремонти" или нещо такова беше... ммм...май не стана така...peho написа:Ооооо има голяма разлика между полският Фиат и Мареа.С какъв двигател е тази която искаш да я вземаш?
Коментар
-
Я тоя ник ми е познат от форд форума - да на би да сменяте марката колега. Добре дошъл в отбора :Psnaiperisto написа:ами...не , вкъщи съм...преди малко се регистрирах...щото ше си купувам Мареа...може би утре...и сега спешно се ориентирам в ситуацията...щото досега фиат(освен полски) не съм имал , та да знам кво дърво ме чака.peho написа:Много добре.Ти също ли си на работа?Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Ами не точно да я сменям...просто поредната кола в автопарка , а иначе съм член на "Форд" , "Мерцедес", "Ауди" и "Х’ндай"...абе жена ми вика : "не ти ли писна да купуваш таратайки и после да се ограмотяваш по форумите" ама ей на...съдба.Punto SX написа:Я тоя ник ми е познат от форд форума - да на би да сменяте марката колега. Добре дошъл в отбора :P
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар