И аз съм още. До сега смятах от въпросния каталог колко ще ми излизе Панда с почти всички екстри и резултата е почти 16 000Евро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе какво работите бе хора че имате време за лаф докато сте на работа. Щото и аз седя по цял ден на комп ама освен вечер да пиша вкъщи...........Хайде колегата Peho май е оператор в и-нет клуб - за него ясно, хайде ако не е тайна кажете, че и аз да търся такава работа
Само не ме разбирайте погрешно че едва ли не ви омаловажавам труда, просто благородни ви завиждам :P
Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Двигател 1.2метан, климатроник, CD radio с ченджър Блаупункт с 6 колони, ABS с EBD, Регулиране на волана по височина, Фарове за мъгла, Чистачка на задното стъкло, Умиватели на фаровете, Електроусилвател на волана DUALDRIVE, Задни подглавници ,Делима облегалка на задната седалка, Боя металик, Електроуправляеми външни огледала, Управление на радиофункциите от волана, Оборудвана пътническа седалка (доп. отделение за вещи по седалката на водача), Отделение за вещи под седалката на пътника до водача, VDC - система за динамичен контрол на стабилността, Електроуправляеми предни стъкла и централно заключване, Сензор за паркиране и май е това.А ти как убиваш времето?izida написа:С какви екстри я калкулираш?По принцип нямам много свобосно време(през седмицата, особено като почне по-сериозно сезона от другата седмица), но специално в неделя вечер като съм на работа, почти няма какво да се прави, защото обикновено си свършвам всичко на спокойствие още следобеда и после чакам да звънне някой клиент и така.П.П Къде е Торнадо. Обикновено той е най-активен в тази тема.Punto SX написа:Абе какво работите бе хора че имате време за лаф докато сте на работа. ......
Коментар
-
Интересно ми беше колко ще излезне като крайна цена. Иначе голяма част наистина са ненужни. Климатик, Радио Сд, фарове за мъгла, ABS и ел стъкла са ми достатъчни за тази "количка". На Путното даже и ал.джанти не сме поръчвали. Тасовете са почти пълна имитация лети джанти, супер здрави са, а и се закачат директно с болтовете към колата. Преди като карах Меган с лети джанти почти всяка седмица бях на изправяне. Сега съм като танк :D
Коментар
-
Това ме посъветва гумаджия,след като за пореден път ми изправи "зарчетата"преди години......и от както карам така не съм го посещавала по този повод.Причината е в дупките,при меки гумис по-висока скорост,като минеш през дупка,шанса да отлепиш гумата от джантата е 80 процента по-висок,същото е заизривяването или подбиването.......
Коментар
Реклама
Collapse

Дойде клиент и се забавих с отговора. Чак не можах да повярвам. Идват и по това време, но в неделя ми е за първи път.Още малко(има-няма 30мин) и идва заветния час.
Коментар